0
Domaći fudbal
Mitar Mrkela

Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

MRKELA NAJAVIO BOMBE: Crvena zvezda će morati da se pojača na ove tri pozicije!

Objavljeno: 28.05.24 u 16:42

Zvezda ima ozbiljne planove za ovo leto

Luka Ilić je novo ime na spisku pojačanja Crvene zvezde za predstojeću sezonu. Ovaj talentovani vezista potpisao je četvorogodišnji ugovor sa klubom, a sportski direktor Mitar Mrkela najavio je da će biti još dolazaka, s obzirom na ambiciozan cilj kluba – plasman u Ligu šampiona i ove godine na stadionu „Rajko Mitić“.

Mrkela je potvrdio da su planirani transferi na pozicijama štopera, levog beka i krila, ali nije želeo da otkriva imena potencijalnih pojačanja.

Aktivni smo u ovom prelaznom roku. Tražimo nove igrače na ključnim pozicijama, ali o imenima ne bih govorio – izjavio je Mrkela.

Među potencijalnim pojačanjima pominju se i imena Stojića i Miladinovića, ali ništa još nije zvanično potvrđeno. Takođe, inostrani mediji navode da Crvena zvezda pokazuje interesovanje za dvojicu igrača iz Gruzije. Mrkela je ostao rezervisan po tom pitanju, rekavši:

Nikada ne pričam o imenima, pa ne bih ni sada. Niti bih pominjao zemlje odakle dolaze. Imamo različiti broj opcija i veliki broj interesantnih igrača, a raspitivanje za nekog igrača ne znači i da ćemo automatski poslati ponudu.

Pored transfer aktivnosti, Mrkela je prokomentarisao i spisak selektora Dragana Stojkovića za EURO 2024, na kojem se nalaze dva igrača Crvene zvezde. Klub je ponosan na svoje reprezentativce i nada se da će oni doprineti uspehu reprezentacije na predstojećem takmičenju.

Crvena zvezda nastavlja sa pripremama za novu sezonu, a navijači s nestrpljenjem iščekuju nove vesti o pojačanjima i ambicioznim planovima kluba.

9
1
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter