1
Košarka
Nikola Jokić

Nikola Jokic Serbia - Italy, FIBA Eurobasket 2022, Evropsko prvenstvo u kosarci, round of 16, Srbija - Italija 11.9.2022. Berlin, Germany photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

JOKIĆ U PROVODU, A CELA SRBIJA ČEKA: Nikola sluša narodnjake, dok cela nacija čeka njegovu odluku! (VIDEO)

Objavljeno: 28.05.24 u 17:10

Hoće li Nikola Jokić zaigrati za Srbiju u Parizu?

Srpski košarkaš Nikola Jokić, trostruki MVP NBA lige, uživa u zasluženom odmoru nakon što je sa Denverom završio sezonu u polufinalu Zapadne konferencije, gde ih je eliminisala ekipa Minesote. Dok cela Srbija nestrpljivo iščekuje njegovu odluku o igranju za nacionalni tim na predstojećim Olimpijskim igrama u Parizu, Jokić se opušta i uživa, dok navijači „grickaju nokte“ od nervoze.

Nakon naporne sezone, Jokić je prvo viđen na severu Evrope, gde je otputovao u Švedsku kako bi prisustvovao čuvenoj konjskoj trci „Solvala“ u Stokholmu. Sada se pojavio i snimak koji pokazuje kako srpski centar uživa u domaćoj muzici.

Na snimku, Jokić peva hit Džeja Ramadanovskog „Sunce ljubavi“ zajedno sa glumcem Lazarom Nikolićem. Ovaj trenutak veselog druženja dodatno je pokazao koliko Jokić voli da se opusti uz muziku iz svoje domovine.

I dok Jokić uživa u odmoru, srpski ljubitelji košarke nestrpljivo čekaju njegovu odluku o učešću na Olimpijskim igrama, nadajući se da će ovaj talentovani košarkaš predvoditi reprezentaciju ka novim uspesima.

6
3
1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter