0
Domaći fudbal

from left Nemanja Stojic Aleksandar Dragovic Nemanja Milunovic Petar Ratkov Nemanja Petrovic (R) Crvena Zvezda v TSC, Mozzart Super Liga 2022/2023 at stadium Rajko Mitic on September 04, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

BOMBA NA MARAKANI: Crvena zvezda hoće da dovede novog reprezentativca Srbije!

Objavljeno: 28.05.24 u 22:17

Zvezda sprema novi transfer

Crvena zvezda je na pragu da vrati još jedno svoje dete na Marakanu. Nakon povratka Luke Ilića, klub je na dobrom putu da dogovori saradnju sa defanzivcem Nemanjom Stojićem, koji će predstavljati Srbiju na predstojećem Evropskom prvenstvu u Nemačkoj.

Prema informacijama koje je Kurir preneo, Crvena zvezda je praktično postigla dogovor sa Stojićem, bivšim polaznikom omladinske škole ovog kluba. Stojić (26) je bio član generacije omladinaca Crvene zvezde zajedno sa poznatim imenima poput Luke Adžića, Uroša Račića, Lazara Romanića, Alekse Terzića i Veljka Nikolića.

Beograđanin je imao zaobilazni put kroz klubove Grafičar, Metalac iz Gornjeg Milanovca i TSC, pre nego što se vratio na Marakanu. Crvena zvezda je spremna da plati milionsko obeštećenje za njega, kao i za Igora Miladinovića. Konačnu odluku će doneti čelnici TSC-a, iako je Stojić već dao svoju reč ljudima iz Crvene zvezde.

Nemanja Stojić se nalazi na spisku od 26 igrača koje je selektor srpske fudbalske reprezentacije Dragan Stojković odabrao za Evropsko prvenstvo u Nemačkoj. Defanzivac ima ugovor sa TSC-om do juna 2025. godine.

Ove sezone, Stojić je u dresu TSC-a odigrao 38 utakmica u svim takmičenjima, upisao 3.319 minuta, postigao četiri gola i imao tri asistencije. Njegov povratak u Crvenu zvezdu predstavlja značajno pojačanje za klub u predstojećim izazovima.

19
1
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter