0
Košarka
Janis Sferopulos

Janis Sferopulos (FOTO: Starsport)

SFEROPULOS ZADOVOLJAN: „Stigli smo do finala, želimo do trofeja, borićemo se do kraja“

Objavljeno: 27.05.24 u 21:17

Janis Sferopulos dao je svoj komentar posle plasmana Zvezde u finale KLS-a

Košarkaši Crvene zvezde pobedili su FMP i u drugoj utakmici polufinala plej-ofa Superlige Srbije rezultatom 98:75 i tako se plasirali u finale, gde će za rivala imati boljeg iz dvomeča PartizanMega.

Trener crveno-belih Janis Sferopulos je posle meča istakao da je njegov tim dominatno uspeo da dođe do slavlja.

– Čestitam igračima na plasmanu u polufinale. Zadovoljan sam prikazanim u kompletnoj seriji, posebno u drugom meču. Kontrolisali smo dešavanja na parketu od prvog do poslednjeg sekunda, igrali samo kao pravi tim, imali 29 asistencija, imali smo pet igrača sa dvocifrenim učinkom – izjavio je Sferopulos na konferenciji za medije.

Dodao je da ekipa ide na pehar.

– Sezona je izuzetno duga. Posle Evrolige i ABA lige, usledila je nokaut faza regionalnog takmičenja, a sada i nova iskušenja. Stigli smo do finala, želimo do trofeja, borićemo se do kraja – zaključio je Sferopulos.

Zvezda će u finalu igrati protiv boljeg iz drugog polufinalnog meča između Partizana i Mege, u kojem „crno-beli“ vode 1:0 u seriji.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter