0
Evroliga
Matijas Lesor

Matijas Lesor (FOTO: Starsport)

LUDILO U ATINI: Matijas Lesor titulu prvaka Evrope posvetio Partizanu! (VIDEO)

Objavljeno: 27.05.24 u 15:36

Lesor nikada neće zaboraviti ljubav koju je dobio od Grobara

Košarkaš Panatinaikosa, Matijas Lesor, nije mogao da prestane da govori o svom bivšem klubu Partizanu tokom proslave titule Evrolige. Nakon što je njegov tim trijumfovao protiv Real Madrida, Lesor je iskoristio priliku da istakne kako je ova pobeda svojevrsna „osveta“ za prošlogodišnji neuspeh sa Partizanom.

Okružen navijačima Panatinaikosa, Lesor je s ponosom pričao o svojim bivšim saigračima i ljubavi prema crno-belima.

Ovo je za Partizan, takođe. Ljubav prema Partizanu će uvek biti tu, ali ljubav prema Panati je takođe jaka. To je ludo. Moram reći, brate, ovo je osveta za prošlu godinu jer je trebalo da osvojimo sa Partizanom i nismo uspeli. Ove godine smo dobili što je trebalo da dobijemo – rekao je Lesor, nakon čega je pokazao tri prsta, gest kojim je izrazio svoje poštovanje prema Partizanu.

Lesorova izjava izazvala je burne reakcije među navijačima oba kluba, a mnogi su pohvalili njegovu lojalnost i strast prema bivšem timu. Podsećamo, prošle godine je Partizan bio na korak do osvajanja titule, ali nisu uspeli da dođu do završnice. Ove godine, Lesor je sa Panatinaikosom ostvario svoj san, ali nije zaboravio put koji ga je doveo do toga.

Ova izjava samo potvrđuje koliko su Lesorove emocije jake prema Partizanu, iako sada igra za Panatinaikos. Navijači crno-belih sigurno će ceniti njegovu iskrenost i podršku, čak i u trenutku kada slavi najveći uspeh sa svojim novim timom.

47
1
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter