0
Domaći fudbal

head coach Fedja Dudic during the Mozzart Super Liga 2023/2024 match between Radnicki 1923 v Partizan at stadium Cika Daca on October 25, 2023 in Kragujevac, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

FEĐA DUDIĆ BIRANIM REČIMA O KRAGUJEVCU: Trener Radničkog kaže da ovakvo poštovanje još nije doživeo!

Objavljeno: 26.05.24 u 17:57

Najlepša fudbalska priča ove sezone u Srbiji!

Trener fudbalskera Radničkog iz Kragujevca, Feđa Dudić, radio je intervju za „Sportske.ba“, gde je podelio svoje utiske o uspešnoj sezoni.

Dudić ističe da je u Kragujevcu doživeo nešto što nije iskusio ni u svom rodnom Sarajevu, naglašavajući posebno poštovanje i podršku koju je dobio.

On je izneo svoje iskustvo tokom ramazana, ističući da je u hotelu Šumarice imao priliku da sa svojim timom uživa u iftaru, kao i da je podelio recept za topu.

Tokom ramazana sam imao topu, ne kao sarajevsku, ali je ona imala i možda bolji šmek, jer sam daleko od kuće. To je nešto što nema cenu, ne može se opisati. Takvo poštovanje još nisam doživeo – izjavio je Dudić, izražavajući svoje zadovoljstvo što je mogao da doprinese sreći svih u klubu i gradskoj zajednici.

Feđa Dudić je skromno prihvatio zasluge za uspeh kluba, ističući da je to rezultat zajedničkog rada svih članova kluba.

Ovo je uspeh svih u klubu. Ne samo moj, možda i najmanje moj. Svi u klubu su zaslužni za ovakav rezultat -, naglasio je Dudić, dodajući da je posebno ponosan na igrače, stručni štab i vernu podršku navijača kako na domaćem terenu, tako i na gostovanjima. On je takođe najavio da će klub dostojno predstavljati fudbal u Evropi, radujući se što su ostvarili ovaj uspeh van granica svoje zemlje.

8
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter