5
Domaći fudbal
FK Partizan

from left Nemanja Nikolic, Samed Bazdar, Daniel Castillo, goalkeeper Aleksandar Jovanovic, Svetozar Markovic during the Mozzart Super Liga 2023/2024 match between Partizan and Novi Pazar at stadium FK Partizan (JNA) on April 07, 2024 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

BOMBA U HUMSKOJ: Legendarni trener glavna meta Partizana za naslednika Duljaja i Nađa!

Objavljeno: 23.05.24 u 12:34

Partizan je sa njim nizao ogromne uspehe u prošlosti

Kako saznaje „Informer“, Aleksandar Stanojević (50) je prvi pik uprave Partizana za novog šefa stručnog štaba. Čelnici kluba iz Humske shvatili su da je, pored pojačanja i rekonstrukcije tima, potrebna i nova energija na klupi. Stanojević, poznat po svojoj disciplini i organizovanosti, se smatra idealnim kandidatom.

Čelnici Partizana žele da vrate Stanojevića. To neće biti lako, posebno zbog svega što se dešavalo u njegovom prethodnom mandatu, ali učiniće sve da ga privole da ponovo sedne na klupu. On je čovek koji zna kako se bori za trofeje i kako da motiviše ekipu. Kvalifikacije za Ligu šampiona su dodatni motiv – izjavio je izvor blizak dešavanjima u Humskoj za „Informer“.

Prva želja Partizana bio je Vladimir Ivić, ali je nekadašnji vezista odbio ponudu, čekajući primamljiviju opciju iz jače lige. Partizan je još jednu sezonu završio bez trofeja, a titula se čeka od 2017. godine. Uprkos seriji od šest utakmica bez pobede, ekipa je uspela da obezbedi drugo mesto na tabeli i kvalifikacije za Ligu šampiona.

Odluka da se smeni Igor Duljaj i na njegovo mesto postavi Albert Nađ nije donela željene promene. Igrači su bili psihološki iscrpljeni, što se odrazilo na njihove partije i rezultate.

Aleksandar Stanojević je među omiljenim stručnjacima navijača Partizana. Kao igrač je ponikao u klubu, a trenersku karijeru je počeo u mlađim kategorijama. Bio je asistent Miroslavu Đukiću i samostalno je vodio Partizan od 2010. do 2012. godine, osvajajući dve šampionske titule i trofej Kupa Srbije.

Nakon toga, Stanojević je trenirao klubove u Kini, Izraelu, Grčkoj i Saudijskoj Arabiji. U septembru 2020. vratio se u Humsku, gde je nasledio Sava Miloševića. Pod njegovim vođstvom, Partizan je bio jesenji šampion i dogurao do osmine finala Lige konferencija.

Ako se pregovori uspešno završe, Stanojević bi mogao doneti novu nadu i energiju Partizanu, koji se nada povratku na staze stare slave i borbi za trofeje.

32
22
5 Komentara
  1. Opet Vucic stavlja svog coveka za trenera Partizana.
    Posle jakih imena kao sto su Stolica
    Stanojevic Petric Duljaj Nadj.
    Nastavlja se unistavanje Partizana.J..o vas Stanojevic pripreme na Kipru i Sloveniji utakmice sa gradskim klubovima pozadina kukuruzi i dalekovodi i onda
    Pobede od po 1:0 Surdulica Javor i ostalih raspalih boranija u nasoj ligi .Evropa izbacivanje u prvom kolu kvalifikacija izbacivanje u kupu pa koferencija za burek novinare i placene navijace sa juga suze i odlazak.
    E takav je trener Stanojevic ,a moj Partizan ide ka putu bez povratka.

    0
    1
    Odgovori
  2. Kakav Stanojevic Trojanski konj u Partizanu pa opet da mi dovodi Jojice Miljkovice i druge penzionere Alo njemu zabraniti ulazak na Stadion.
    Najveci izdajnik PFC

    1
    2
    Odgovori
  3. ne mogu da razumem grobare koji misle da neki vucelic, vazura kralj… vuku poteze u PARTIZANU. ljudi urazumite se. garantujem da bi pobrojani odavno zeleli da zbrisu, ali ne smeju pod pretnjama i ucenama. sasvim neko drugi komanduje u vuce konce u klubu. da li mislite da bi ijedan grobar izabrao stolicu, petrica, duljaja i nadja za trenera. prst na celo. agonija se nastavlja…

    1
    1
    Odgovori
  4. Stanojevic, Ivic’, Milosevic’, Nikolic’, Tumbakovic, Mijatovc’, Petric i svi poznati i strucni treneri koji su ostavili ime i prezime u Partizanu, nece doci dok ova uprava ne ode u kompletu, to su van hiljadu puta ponovili, i ne sirite takve dezinformacije

    0
    1
    Odgovori
  5. SAMO VLADA IVIC ! PRAVI TRENER ZA TITULU I DOBROG FUDBALA. Sve OSTAO je trosenje VREMENA. VAZURA kupuje mandate ! HIJENA !

    1
    1
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter