0
Evropske lige

Pep Gvardiola i Jirgen Klop (FOTO: Premier league/X)

NAJBOLJI TRENER PREMIJER LIGE: Žestoka konkurencija, ali samo jedan je na vrhu! (FOTO)

Objavljeno: 22.05.24 u 10:28

Neprikosnoven je!

Pep Gvardiola, menadžer Mančester sitija, ponosno je istakao svoju nagradu kao najbolji menadžer Premijer lige u ovoj sezoni, prema saopštenju zvaničnog sajta takmičenja.

Mančester siti je ostvario zapanjujući uspeh ove sezone, odbranivši titulu u Premijer ligi. Ovaj tim, ušao je u istoriju osvajanjem četvrtog uzastopnog naslova, čime su postali jedini klub koji je to uspeo. Gvardiola je takođe zabeležio svoju petu titulu menadžera sezone u istoriji Premijer lige.

Uzimajući u obzir ovu nagradu, Gvardiola nije propustio priliku da podeli priznanje sa svojim kolegama. Posebno je istakao Mikel Artetu, menadžera Arsenala, za sjajan posao koji je obavio sa timom do poslednje utakmice. Takođe je pohvalio Jirgena Klopa, s kojim je vodio nezaboravne bitke, Unaija Emerija za njegov rad sa Aston Vilom, kao i Andonija Iraolu za doprinos Bornmutu. Izrazio je čast što je imao priliku da se takmiči pored ovih menadžera i osvoji ovaj prestižni trofej.

Najava finala FA kupa dodatno je uzburkala strasti. Mančester siti će se suočiti sa rivalom, Mančester junajtedom, u subotu. Ovo će biti prilika za „Građane“ da ostvare „duplu krunu“ i dodatno obeleže svoju izuzetnu sezonu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter