0
AdmiralBet ABA Liga

Zivorad Vasic (L) and Zeljko Drcelic (R) pose with a ABA League Championship Trophy Trofei during medals ceremony of the Aba League Season 2023-2024 Final Game 3 match between Partizan and Crvena Zvezda at Belgrade Arena on May 19, 2024 in Belgrade, Serbia. (Photo by Pedja Milosavljevic/Starsport.rs ©)

ŽELJKO DRČELIĆ PRIČAO O TEODOSIĆU, PA SPOMENUO KALINIĆA: Teo mnogo voli Zvezdu, Nikola je uvek dobrodošao!

Objavljeno: 21.05.24 u 20:07

„Ali, o prelaznom roku, kada se sezona završi“

Predsednik upravnog odbora KK Crvena zvezda, Željko Drčelić, govorio je za Sportal i tom prilikom govorio o raznim temama.

Dotakao se i ponajboljeg igrača Zvezde ove sezone, Miloša Teodisića i govorio o njegovoj sudbini u crveno-belom dresu.

Miloš Teodosić je na svaki mogući način pokazao tokom ove sezone zašto je velikan srpske košarke, lider, i čovek koji na prvom mestu mnogo voli Crvenu zvezdu. Podsećam vas sa kakvim je skepsama dočekan ovde kada je došao zbog svojih godina, a i šta je radio za tim i klub tokom sezone uprkos svim problemima i povredama. Da, za Crvenu zvezdu bi od kapitalne važnosti bilo da se Miloš odluči da nastavi karijeru, jer to onda znači i još jednu sezonu u crveno belom – rekao je Drčelić, a onda se dotakao Nikole Kalinića, momka koji bi treći put mogao da obuče crveno-beli dres.

Zeljko Drcelic (L) Zivorad Vasic (C) and Nebojsa Covic (R) during the Aba League Season 2023-2024 Final Game 2 match between Crvena Zvezda and Partizan at Aleksandar Nikolic hall on May 15, 2024 in Belgrade, Serbia. (Photo by Pedja Milosavljevic/Starsport.rs ©)

– Što se tiče Nikole Kalinića… osvedočeni Zvezdaš, koji je mnogo dao Crvenoj zvezdi. Uvek je dobro došao. Ali, o prelaznom roku, kada se sezona završi! 

6
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter