0
Evropske lige
FK Real Madrid

FOTO: Twitter/@realmadrid

TUGA U SVETU FUDBALA: Legenda Real Madrida objavila da završava karijeru! (FOTO)

Objavljeno: 21.05.24 u 13:33

Jednom je morao da dođe kraj

Fudbaler Real Madrida, Toni Kros, odlučio je da se penzioniše na kraju ove sezone, iako ima samo 34 godine. Nemac je saopštio da ne želi da igra za nijedan drugi klub osim Reala, zbog čega je doneo odluku da mu ovo bude poslednja sezona u profesionalnoj karijeri.

Kros je bio u pregovorima oko novog ugovora sa Real Madridom, ali je ipak rešio da se oprosti od aktivnog igranja fudbala. Vest o penzionisanju podelio je sa svojim navijačima putem Instagram profila, gde je napisao emotivnu poruku.

17. jul 2014. godine bio je dan mog predstavljanja u Real Madridu, dan koji je promenio moj život. Moj život kao fudbalera, ali posebno kao osobe. Bio je to početak novog poglavlja u najvećem klubu na svetu. Posle 10 godina, na kraju ove sezone, poglavlje dolazi do kraja. Nikada neću zaboraviti to drsko uspešno vreme. Posebno bih želeo da se zahvalim svima koji su me dočekali raširenih ruku i verovali u mene. Ali, posebno bih želeo da se zahvalim vama, dragi Madridisti, na vašoj naklonosti i ljubavi od prvog do poslednjeg dana – napisao je Kros.

On je takođe istakao da će njegova fudbalska karijera završiti ovog leta nakon Evropskog prvenstva.

Kao što sam uvek govorio, Real će biti moj poslednji klub. Srećan sam i ponosan što sam u svom umu pronašao pravo vreme za ovu odluku i što sam je mogao doneti samostalno. Moja ambicija je uvek bila da završim svoju karijeru na vrhuncu svog performansa. Od sada postoji samo jedna misao, to je 15. Liga šampiona – dodao je Kros.

Toni Kros će biti upamćen kao jedan od najuspešnijih fudbalera svog vremena, a njegova karijera u Real Madridu obeležena je brojnim trofejima i nezaboravnim trenucima na terenu.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Toni Kroos (@toni.kr8s)

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter