1
Domaći fudbal

during the Serbia Cup Kup Srbije Final match between Crvena Zvezda and Vojvodina at stadium Lagator on May 21, 2024 in Loznica, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

POKAZALI SMO DA SMO NAJBOLJI U ZEMLJI: Ivanić jasan nakon rušenja Vojvodine!

Objavljeno: 21.05.24 u 22:23

Evo šta kažu junaci pobede.

Crvena zvezda od 20.15 časova bila je formalni domaćim Vojvodini na stadionu Lagator u Loznici, gde se dve crveno-bele ekipe bore za pehar Kupa Srbije.

Konačan rezultat meča bio je 2:1 za šampiona Srbije.

Nakon meča heroj Zvezde Mirko Ivanić rekao je sledeće.

– Želeo sam da osvojimo i četvrtu vezanu duplu krunu. Najbolji smo u zemlji, pokazali smo to i ponovo – a potom se Uroš Spajić nadovezao.

– Nadam se da su navijači bili zadovoljni, prava evropska utakmica sa obe strane, nadam se da su navijači uživali.

0
0
1 Komentara
  1. Najskuplji tim u istoriji CZ je tek na pola plej ofa osigurao titulu protiv najjeftinijeg tima u istoriji Partizana. Tu u Partizanu su i ona dva trojanska konja – Vucelic i Vazura. U Ligi sampiona CZ nigde nije ni bilo. I kazete da ste najbolji. Jeste, ali samo u nasem sokaku. I nigde i nista vise. I za finale kupa opet sudija Ilic iz Kragujevca. A to radi garancije ako nesto podje po zlu. Covek moze da svira penal i kada lopta igraca udari u ledja.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter