0
Košarka

Head coach Zeljko Obradovic (L) Kevin Punter Vojvodina v Mladost - Mozzart Super League Season 2022/2023 on August 20 , 2022 in Novi Sad, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

NOVO LICE NA TRENINGU PARTIZANA: Junior se priključio prvom timu, nastupiće već na KLS?! (FOTO)

Objavljeno: 21.05.24 u 18:51

U pitanju momak visok 213 centimetara rođen 2006. godine

Košarkaši Partizana igrali su tri finala ove sezone i na kraju ostali bez ijednog trofeja. Ipak, sezona nije gotova, a crno-beli imaju šansu da je završe sa jednom osvojenom titulom.

U pitanju je naravno KLS, a u kom će sastavu izaći i jedni i drugi još uvek nije poznato. Znamo da sigurno neće biti Frenka Kaminskog, koji je u toku današnjeg dana napustio Partizan.

Crno-beli igraju u petak protiv Mege u polufinalu KLS, a očigledno neka nova imena će konkurisati za sastav.

Nekoliko dana u ekipi je Savo Drezgić koji vredno trenira, a sada se priključio još jedan talentovani junior, Aleksa Dimirtijević. U pitanju momak visok 213 centimetara rođen 2006. godine. Krajem maja napuniće 18 godina. Na završnom Evroliginom juniorskom turniru u Beogradu za Partizan je prosečno beležio 9,4 poena uz 4,9 skokova.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @pbg.news

Podsetimo da u Superligi Srbije važi pravilo da jedan tim može da ima najviše četiri stranca. 

5
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter