0
ATP
Novak Đoković

PARIS, FRANCE - NOVEMBER 05: Novak Djoković of Serbia during the finals match against Grigor Dimitrov of Bulgaria on day seven of the Rolex Paris Masters at Accor Arena in Bercy on November 05 in Paris, France (Photo by Andrija Sokovic/Starsport)

NOVAK U POHODU NA ŽENEVU: Đoković saznao ime svog prvog rivala na turniru u Švajcarskoj!

Objavljeno: 21.05.24 u 14:12

Novak se sprema za Rolan Garos

Novak Đoković je saznao svog protivnika u drugom kolu turnira u Ženevi, a to neće biti njegov dugogodišnji rival Endi Mari, kako su mnogi očekivali.

Umesto toga, Đoković će se suočiti sa Nemcem Janikom Hofmanom, koji je iznenadio britanskog tenisera pobedom od 2:0 u setovima.

Ovo će biti prvi susret Đokovića i Hofmana u karijeri, a ljubitelji tenisa se nadaju da će prvi reket sveta biti uspešniji u ovom duelu. Đoković je favorit u ovom meču, ali Hofmanova pobeda nad Marijem pokazuje da je Nemac spreman za izazov.

Turnir u Ženevi pruža Đokoviću priliku da dodatno uveća svoju formu pred predstojeće veće turnire, a prvi korak ka tome biće pobeda nad Hofmanom. Navijači iščekuju zanimljiv meč i nadaju se da će Đoković nastaviti svoju dominaciju na terenu.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter