1
AdmiralBet ABA Liga
Stefan Lazarević, Džejms Naneli

Stefan Lazarevic (L) and James Nunnally during the Aba League Season 2022-2023 match between Partizan and Crvena Zvezda at Stark Arena on March 13, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

NANELI IZNEO SVOJU STRANU PRIČE: „Lazarević me je držao za vrat, hteo je da me udari, ali instinkt!“

Objavljeno: 21.05.24 u 12:25

Naneli je bio na meti osuda, ali niko nije saslušao njegovu stranu priče

U javnosti se pojavio iskaz Stefana Lazarevića koji je dao u policiji nakon tuče sa Džejmsom Nanelijem uoči treće utakmice finala ABA lige.

Nakon toga Naneli je odlučio da se oglasi i njegov iskaz u policiji je takođe objavljen, a mi ga prenosimo u celosti.

Dana 19. 5. 2024. godine ja sam kao član Košarkaškog kluba Partizan došao sa svojim klubom na zakazani pripremni trening u 10 časova u Beogradsku areni. Sam trening je trajao oko sat vremena i oko 11 časova posle završetka treninga ja sam se sa terena za košarku hodnikom uputio ka svlačionici. U jednom trenutku ja sam prolazio pored svlačionice košarkaša Crvene zvezde i tek što sam je prošao ispred mene je bio Džejlen Smit na korak ili dva.

– Kada sam prošao Zvezdinu svlačionicu čuo sam muški glas koji mi se obratio pretećim tonom rečima na engleskom: ‘What’s up!’, te smo se Džejlen Smit i ja instiktivno okrenuli i tada sam video da se radi o košarkaškom igraču Crvene zvezde Stefanu Lazareviću. Kada sam se okrenuo ka Stefanu, ja sam mu se upitno obratio rečima: ‘Whats up?’, a onda mi se Stefan na engleskom jeziku obratio rečima: ‘What the fuck was that about last game?’, a ja sam mu odgovorio rečima: ‘What do you mean?’, da bi Stefan zatim krenuo da mi prilazi i unosi mi se u lice.

– Ja sam potom napravio korak unazad kako bi se povukao od njega, da bi me nakon toga Stefan uhvatio svojom desnom rukom s prednje strane za vrat i tako me držao, da bi nakon toga krenuo da me udari u predelu lica, ali sam se ja telom izmakao u stranu i svojom levom rukom sklonio njegovu desnu ruku sa vrata i instinktivno desnom rukom udario u predelu glave.

– Kako su mi patike bile odvezanih pertli a verovatno sam se okliznuo na odložene upotrebljene peškire, ja sam pao na pod na desni bok pokušavajući da odmah ustanem, ali je Stefan odmah skočio na mene i rukom mi je gurao glavu prema podu. Kada me je Stefan napao, Džejlen Smit je pokušavao s leđa da ga odvoji od mene, ali nije bio dovoljno snažan da to uradi u potpunosti, da bi onda prišao Zvezdin igrač Trej Tompkins koji je pomogao Džejlenu Smitu da ga u potpunosti odvoji od mene.

– Uspeo sam da ustanem i tada su prišli ostali igrači Crvene zvezde kako bi smirili celu situaciju“, napisano je u policijskom zapisniku.

4
2
1 Komentara
  1. Naravno, iz snimka i bez tona se vidi ko se kome prvi obratio i ko je koga pratio. Nije se Naneli obratio Lazareviću, niti ga je s ledja video. Lazarević je hteo da se osveti za onaj zahvat na utakmici i da isprovocira Nanelija. Ne bih isključilani mogućnost da je sve ovo namerno uradjeno da se Naneli isprovocira i da tako ne bude u postavi Partizana, a zna se da je on najbolji igrč Partizana. Da je Naneli igrao tu utakmicu, Partizan bi pobedio sa 20 razlike.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter