0
Košarka
Edvards, Jokić

FOTO: Printscreen/X

JOKIĆ OČITAO BUKVICU „NOVOM DŽORDANU“: Amerima nije sve jedno zbog ovog poteza Srbina! (VIDEO)

Objavljeno: 21.05.24 u 08:12

Jokić je imao šta da kaže Edvardsu

Zanimljiv snimak sa utakmice između Denvera i Minesote privukao je veliku pažnju na društvenim mrežama. Naime, ponašanje najboljeg igrača Minesote, Entonija Edvardsa, u finišu meča nije se dopalo Nikoli Jokiću, koji mu je očitao lekciju na terenu.

Minesota Timbervulvsi izborili su plasman u finale Zapadne konferencije NBA lige, nakon što su u odlučujućoj utakmici savladali Denver Nagetse u „Bol areni“ rezultatom 98:90.

U trenucima kada je bilo jasno da će Minesota slaviti, Edvards, poznat po nadimku „Novi Džordan“, podigao je ruke i počeo da maše domaćim navijačima dok je prenosio loptu. Ovaj potez razbesneo je Nikolu Jokića, koji mu je odmah prišao i opomenuo ga.

Jokić i Edvards su imali kratak razgovor na terenu, nakon čega je delovalo da je Edvards prihvatio kritiku u vezi fer-pleja i pokazivanja poštovanja prema protivniku. Snimak ovog incidenta izazvao je brojne komentare na društvenim mrežama, gde su korisnici raspravljali o sportskoj etici i poštovanju među igračima.

23
1
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter