0
Evroliga

during the Aba League Season 2023-2024 Final Game 1 match between Crvena Zvezda and Partizan at Aleksandar Nikolic hall on May 13, 2024 in Belgrade, Serbia. (Photo by Pedja Milosavljevic/Starsport.rs ©)

DA LI ĆE PARTIZAN U EVROLIGU NAREDNE SEZONE: Obradović je ubeđen, evo kada se očekuje konačna odluka!

Objavljeno: 21.05.24 u 17:14

Do tada bi sve trebalo da bude jasno…

Neuspešna sezona je sada već iza KK Partizan, 11. mesto u Evroligi i previše lako izgubljeno finale ABA lige, kao i finale Kupa Radivoja Koraća ostavljaju gorak ukus kod navijača, igrača i stručnog štaba crno-belih.

Uz sve to, crno-beli još uvek ne znaju da li će nastupiti u Evroligi naredne sezone. Ukoliko se to kojim slučajem ne bi desilo, to u mnogome promenilo ambicije i planove kluba. Ipak, Željko Obradović je na konferenciji nakon trećeg meča finala istakao da nema sumnje da će Partizan sledeće sezone nastupati u najelitnijem evropskom takmičenju.

Siguran da će Partizan da igra Evroligu. Ubeđen sam u to, Partizan je sve uradio i prepoznali su to ljudi iz Evrolige. Nadam se da će doneti tu odluku. Nije bilo pitanje da li će neko da pobedi ili izgubi, već da po svemu tome što Partizan predstavlja u evropskoj košarci zaslužuje da bude deo Evrolige. Nadam se da će odlučiti tako, mi ćemo da se ponašamo tako i gledaćemo da uradimo sve da budemo članovi Evrolige – rekao je Obradović posle poraza u finalu ABA lige od Crvene zvezde.

Da li će to tako biti na kraju, saznaćemo početkom jula, saznaje Mozzartsport.  Tačan datum sastanka borda Evrolige još uvek nije poznat, ali bi sve trebalo da bude poznato tokom sedmog meseca u godini.

5
12
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter