0
Domaći fudbal

during the Serbia Cup Kup Srbije Final match between Crvena Zvezda and Vojvodina at stadium Lagator on May 21, 2024 in Loznica, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

ĆIRIBU ĆIRIBA, ZVEZDA JE IMPERIJA: Crveno-beli potvrdili totalnu dominaciju u srpskom fudbalu! (VIDEO)

Objavljeno: 21.05.24 u 22:18

Četvrta dupla kruna za crveno-bele.

Crvena zvezda od 20.15 časova bila je formalni domaćim Vojvodini na stadionu Lagator u Loznici, gde se dve crveno-bele ekipe bore za pehar Kupa Srbije.

Konačan rezultat meča bio je 2:1 za šampiona Srbije.

Stadion izgleda fenomenalno, pa je verovatno jedan od ubedljivo najlepših u našoj zemlji.

Evo kako je izgledalo intoniranje nacionalne himne Republike Srbije na objektu u zapadnom delu naše zemlje.

Imali su Novosađani sjajni šansu, ali je Omri Glazer bio na nivou zadatka.

Poveli su crveno-beli u 35. minutu, nakon gola Mirka Ivanića, koji je ovako dao gol protiv svog bivšeg kluba, uz proslavu gola pred navijačima Vojvodine.

Par minuta kasnije, Šerif Endiaj je nastavio golgetersku formu, pa je tako poduplao rezultat, ali je zbog neprimerene proslave dobio žuti karton, ali je gol potom i poništen.

Duplirali su domaći prednost golom Uroša Spajića, koji je bio najbolji u skoku nakon centaršuta Hvanga.

Deset minuta pre kraja meča, Šerif Endiaj je ponovo zatresao mrežu Carevića, ali je i ovaj gol poništen zbog minimalnog ofsajda.

Aleksa Vukanović je duboko u nadoknadi vremena uspeo da smanji prednost crveno-belih, ali to je bilo sve što smo videli na ovoj utakmici.

 

4
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter