0
Ostali sportovi
Đorđe Đurić

FOTO: Biciklistički savez Srbije

ALBANCIMA SE DIŽE KOSA NA GLAVI: Bože pravde usred Tirane zbog ovog momka! (VIDEO)

Objavljeno: 21.05.24 u 09:34

Srpska himna se orila u čast našeg sportiste

Srpski reprezentativac Đorđe Đurić pobedio je u prvoj etapi međunarodne biciklističke trke „Tour of Albania“ koja se održava od 20. do 24. maja 2024. godine.

Đurić je u velikom stilu, solo, prvi prošao ciljem etape Tirana-Korče, duge 161,6 kilometara, sa vremenom 4:03:13 časova. Njegov trijumf je još impresivniji jer je nadmašio drugoplasiranog, takođe srpskog reprezentativca Marka Stankovića, za čak 52 sekunde. Stanković je vozio u dresu ekipe „Henes 1.896“.

Treće mesto osvojio je Nemac Lenard Stendorf. Kada se ostatak karavana približio cilju u strahovitom sprintu, naš najmlađi as Mihajlo Stolić izleteo je kao metak i zauzeo četvrto mesto, što je bio pravi šlag na torti za srpski tim.

Danas se vozi druga etapa, od Korče do Elbasana, duga 155,5 kilometara. Srpski biciklisti su pokazali izvanrednu formu i očekivanja su visoka za nastavak trke.

1
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter