0
Košarka

FOTO: Printscreen/X

TOTALNI RASPAD U DRUGOM POLUVREMENU: Timbervulvsi izbacili Jokića i Nagetse! (VIDEO)

Objavljeno: 20.05.24 u 08:23

Ostatak ekipe Denvera, bez Jokića i Mareja je ubacio svega 21 poen!

Minesota Timbervulvs šokirala Denver Nagetse preokretom u sedmoj utakmici polufinala Zapadne konferencije, osiguravši svoje mesto u finalu protiv Dalas Meveriksa. Nagetsi su imali ogromnih +20 na početku drugog poluvremena (58:38), ali su doživeli epski raspad, propuštajući priliku da završe seriju.

Minesota je dominirala početkom četvrte četvrtine, preuzimajući potpunu kontrolu nad terenom. Nagetsi su bili nemoćni protiv sjajnih izvedbi igrača Timbervulvsa, koji su održavali prednost izvan dometa protivnika.

Rudi Gober se istakao sa nekoliko ključnih poena, dok su odlične partije pružili i Tauns, Mekdenijels, Konli, EdvardsNikola Jokić je briljirao sa 34 poena, 19 skokova i sedam asistencija, ali je njegova igra bila nedovoljna za sprečavanje poraza. Pratio ga je Marej sa 35 poena, dok su ostali igrači Nagetsa podbacili.

Timbervulvse su do trijumfa predvodili Mekdenijels i Tauns sa po 23 poena, dok su Edvards i Gober dodali 16 i 13 poena. Konli i Rid su takođe doprineli pobedi sa 10 i 11 poena.

1
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter