0
Fudbal

RUŽAN TRANSPARENT UPUĆEN STANKOVIĆU: Evo kako su se navijači Ferencvaroša oprostili od srpskog stručnjaka!

Objavljeno: 20.05.24 u 10:40

Doneo im je titulu Deki!

Dejan Stanković, poznati srpski trener i bivši proslavljeni igrač , neočekivano je napustio Ferencvaroš pre kraja sezone, ostavljajući iza sebe gorak osećaj nesuglasica.

Napuštajući Budimpeštu prošlog četvrtka, samo dan nakon poraza u finalu Kupa od Pakša, Stanković je zakoračio ka novom izazovu.

Iako je prethodno obezbedio titulu za Ferencvaroš, Stanković je preuzeo moskovski Spartak, čime je izazvao niz spekulacija. Čak se i šuška da je sam platio obeštećenje kako bi prešao u ruski tim, što dodatno doprinosi misteriji oko njegovog odlaska.

Napetost između Stankovića i bivšeg kluba bila je očigledna kada su navijači Ferencvaroša na poslednjoj utakmici sezone protiv Ujpešta iskazali svoje nezadovoljstvo transparentom koji je bio uvredljiv prema treneru. Transparent na kojem je pisalo

Stanković! Ku**a gladna novca – jasno ukazuje na tenzije koje su kulminirale Stankovićevim odlaskom.

Ipak, Stanković nije dugo ostao bez posla, jer je brzo sklopio dvogodišnji ugovor sa Spartakom, gde će imati priliku da nastavi svoju trenersku karijeru na međunarodnoj sceni. Očekuje se da će njegov dolazak u ruski tim doneti novu energiju i nadu za uspeh u budućnosti.

0
4
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter