0
Košarka

FOTO: Printscreen/X/ MilosNS

RUŽNE SCENE NA UTAKMICI PANATINAIKOSA: Matijas Lesor u centru pažnje! (VIDEO)

Objavljeno: 19.05.24 u 09:28

Totalni haos!

Košarkaši Panatinaikosa su izborili prolazak u polufinale plej-ofa grčkog prvenstva nakon dramatične pobede nad PAOK-om na gostujućem terenu rezultatom 89:83 u produžecima. Ovom pobedom Panatinaikos je stigao do 2:0 u seriji.

Međutim, nakon meča dogodio se incident koji je bacio senku na sportski događaj. Matijas Lesor, bivši centar Partizana, bio je uključen u ružnu scenu. Lesor je prišao tribini gde su bile smeštene pristalice PAOK-a kako bi se pozdravio sa prijateljem, ali je tada bio pljunut od strane jednog od navijača PAOK-a.

Reakcija Francuza nije bila kontrolisana, te je krenuo u konflikt sa navijačem, ali su ga zaustavili njegovi saigrači Kostas Slukas i Joanis Papapetru.

Prema izveštaju grčkog „SDNA“, incident je eskalirao i došlo je do sukoba među navijačima PAOK-a. Neki su bili razočarani gestom prema Lesoru zbog njegove prošlosti u bratskom klubu PAOK-a, Partizanu, dok su drugi imali drugačije mišljenje.

3
3

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter