4
AdmiralBet ABA Liga
Džejms Naneli

James Nunnally, #21 of Partizan Mozzart Bet Belgrade during the Aba League Season 2023-2024 Final Game 2 match between Crvena Zvezda and Partizan at Aleksandar Nikolic hall on May 15, 2024 in Belgrade, Serbia. (Photo by Pedja Milosavljevic/Starsport.rs ©)

(REZULTATI ANKETE) ČITAOCI HOTSPORTA NEMAJU DILEMU: Pitali smo vas da li Džejms Naneli treba da bude kažnjen posle napada na Lazarevića! (FOTO)

Objavljeno: 19.05.24 u 16:02

Strašan događaj je obeležio popodne uoči večitog derbija

Finalna serija ABA lige između Crvene zvezde i Partizana donela je mnogo tenzija, a Crvena zvezda trenutno vodi sa 2:0 u pobedama. Atmosfera na terenu bila je izuzetno vruća tokom oba meča, ali jedan detalj sa druge utakmice prošao je nezapaženo od strane mnogih.

U poslednjoj četvrtini, Crvena zvezda je imala slobodna bacanja, a pod obručem su eventualni promašaj čekali Džejms Naneli iz Partizana i Stefan Lazarević iz Crvene zvezde. Dok se očekivalo da će oba igrača biti fokusirana na skok za loptu, Naneli je iznenadio sve kada je za vrat uhvatio Lazarevića, koji je ostao u šoku zbog ovog neprimerenog poteza.

Međutim, danas je na smeni treninga u Areni došlo do nezapamćenog skandala. Prema informacijama Meridian sporta, Džejms Naneli je udario pesnicom u glavu Stefana Lazarevića. Incident je izazvao buru reakcija i dodatno podigao tenzije između dva tima.

Rezultati ankete koju je sprovela redakcija HotSporta pokazuju da 68% čitalaca smatra da Naneli treba biti kažnjen zbog svog postupka, dok 32% veruje da košarkaš Partizana ne treba da bude kažnjen. Anketa je obuhvatila uzorak od 2500 ljudi, što jasno pokazuje da je većina publike ogorčena zbog ponašanja igrača Partizana.

Da li Džejms Naneli treba da bude suspendovan do kraja sezone?

Pogledaj rezultate

Loading ... Loading ...

Očekuje se da će ABA liga i disciplinske komisije reagovati na ovaj incident i doneti odluku o eventualnim sankcijama za Džejmsa Nanelija. Dok se čeka zvaničan odgovor, tenzije između dva tima nastavljaju da rastu, dodatno podgrevajući već uzavrelu atmosferu finalne serije.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Crveno-beli univerzum 🏆 (@crvenobeli_univerzum)

9
14

4 Komentara

  1. Aba liga nece reagovati jer to nije u njihovoj nadleznosti, to se nije desilo na utakmici, a aba liga nije ni policija ni tuzilastvo da reaguje kad se neko pobije na ulici, a svi vi koji ste uzasnuti sa ovim sto se dogpdilo mozete da mu popusite

    1
    1
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter