1
AdmiralBet ABA Liga
KK Partizan

during the 2023/2024 Turkish Airlines EuroLeague match between Partizan Mozzart Bet Belgrade and Olympiacos Athens at Stark Arena on March 28, 2024 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

PARTIZAN GRMI NAKON SAOPŠTENJA ZVEZDE: Pozivaju da se objavi „pravi snimak“ i da se skine ljaga sa Nanelija!

Objavljeno: 19.05.24 u 17:21

Partizan je izneo svoju stranu priče

Uzburkane strasti se ne smiruju posle incidenta u Beogradskoj areni, gde je došlo do tuče između košarkaša Crvene zvezde Stefana Lazarevića i igrača Partizana Džejmsa Nanelija pred današnju utakmicu finala ABA lige. Nakon serije saopštenja i snimaka koje je objavila Crvena zvezda, prvi put se oglasio i KK Partizan.

Iz Humske navode da trenutno dostupni snimci ne prikazuju čitav događaj iz hodnika Arene. Prema tvrdnjama Partizana, Lazarević je napao Nanelija. Takođe, Partizan zahteva da obezbeđenje Arene hitno postavi kompletan snimak incidenta kako bi se rasvetlila cela situacija.

KK Partizan Mozzart Bet izražava žal zbog incidenta koji se danas dogodio u hodniku Beogradske arene i poziva na hitno utvrđivanje svih činjenica od strane nadležnih organa!

– Džejms Naneli je prvi napadnut od strane Stefana Lazarevića, koji ga je uhvatio za vrat, nakon čega je igrač Partizana uzvratio, što se može videti na kompletnom snimku sigurnosnih kamera.

– Na žalost, jedini snimak koji to može da potvrdi nije kompletan jer na njemu nedostaje period od 11:01:28 do 11:02:32 i KK Partizan poziva da se HITNO UKLJUČE NADLEŽNE SLUŽBE kako bi vratile izbrisani snimak i utvrdile ko je isti izbrisao! Tražimo da onaj ko je snimak obrisao, odgovara u skladu sa zakonom.

– Na dostupnim snimcima se vidi i kako Lazarević izlazi iz svlačionice za Nanelijem u želji da se raspravi, kao i kako skače na igrača Partizana koji se nalazi na zemlji.

– Pozivamo obezbeđenje Beogradske arene da nam bez odlaganja dostavi KOMPLETAN snimak, a mi ćemo ga javno objaviti.

– Pozivamo medije da javno speru ljagu sa imena Džejmsa Nanelija, sa istim publicitetom kao što su mu ljagu naneli nakon saopštenja Crvene zvezde.

– Razumemo povišene tenzije u finalnoj seriji, ali pozivamo i igrače i navijače da ne nasedaju na iscenirane napade i zadrže pribranost. Da se pobednik finalne serije odluči na terenu, a ne uz pomoć saopštenja kojima naš rival svakodnevno podiže tenzije.

– KK Partizan Mozzart Bet javnosti daje na uvid dostupne snimke i pozova sve da sami procene ko bi i zbog čega mogao da obriše ključni deo snimka sa kamere koja snima od svlačionice Partizana.

– I za kraj, KK Partizan Mozzart Bet kao kuriozitet dodaje da je sportski direktor KK Crvena zvezda Milan Dozet nakon incidenta predlagao predstavnicima Partizana da se sve zaboravi i snimci obrišu. KK Partizan Mozzart Bet je to odbio!

Incident je dodatno podgrejao već napetu atmosferu pred večerašnji meč, koji je zakazan za 20.30 časova u Beogradskoj areni. Podsećamo, Crvena zvezda vodi sa 2:0 u seriji i ima prvu meč loptu za osvajanje titule, dok Partizan mora da pobedi kako bi ostao u trci za šampionski pehar.

10
7
1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter