0
AdmiralBet ABA Liga
Stefan Lazarević

Stefan Lazarevic during the 2022/2023 Turkish Airlines EuroLeague Regular Season match between Crvena Zvezda mts Belgrade and Fenerbahce Beko Istanbul at Aleksandar Nikolic Hall on April 13, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

OŠTRA REAKCIJA ŠTIMCA: Bivši košarkaš Crvene zvezde osudio napad Nanelija na Lazarevića! (VIDEO)

Objavljeno: 19.05.24 u 16:30

Lazarević je dobio udarac u glavu

Veliki skandal dogodio se u Beogradskoj Areni kada je u hodniku hale došlo do sukoba između igrača Crvene zvezde i Partizana, što je eskaliralo u tuču između Džejmsa Nanelija i Stefana Lazarevića. Tom prilikom, košarkaš crveno-belih zadobio je teške telesne povrede, što je jasno vidljivo na fotografiji koju je objavio klub sa Malog Kalemegdana.

Povodom ovog incidenta, oglasio se i proslavljeni reprezentativac i bivši košarkaš Crvene zvezde, Vladimir Štimac. On je oštro osudio ovaj događaj, ističući da je situacija katastrofalna i da se mora hitno reagovati kako bi se počinilac napada kaznio.

Ne mogu da verujem šta smo dopustili! Hitno i najoštrije kazniti počinioca ovog katastrofalnog napada! Očekujem da ABA liga i pravosuđe reaguju po hitnom postupku! Moramo da zaštitimo našu decu bez obzira na klupske boje! Želim Stefanu brz oporavak i da mu poručim da ostane smiren i hladne glave, samo napred – izjavio je Štimac.

Štimac je naglasio važnost zaštite mladih sportista bez obzira na klupske boje, te uputio Lazareviću reči podrške i želje za brz oporavak. Očekuje se hitna reakcija ABA lige i pravosudnih organa kako bi se ovaj incident razjasnio i adekvatno sankcionisao.

2
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter