1
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: Printscreen/X

OGLASILO SE JAVNO TUŽILAŠTVO: Evo šta je epilog tuče koja je izbila između Lazarevića i Nanelija!

Objavljeno: 19.05.24 u 17:27

Sukob uoči derbija je podigao buru u javnosti

Javni tužilac Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu obavešten je danas od strane ovlašćenih lica Policijske stanice Novi Beograd da je direktor KK Crvena zvezda prijavio incident u kojem je igrač Crvene zvezde, Stefan Lazarević, pretrpeo telesne povrede koje mu je naneo igrač Partizana, Džejms Naneli.

Prema dostupnim informacijama, do incidenta je došlo u jednom od hodnika „Beogradske Arene“ gde su se igrači dva tima mimoilazili nakon šuterskog treninga. Došlo je najpre do verbalnog sukoba, kada je Lazarević upitao Nanelija zašto ga je davio na prethodnom meču. Sukob je eskalirao u fizički kontakt, pri čemu je Naneli pesnicom udario Lazarevića u lice, konkretno u predeo slepoočnice.

Brza intervencija ovlašćenih službenih lica i javnog tužioca omogućila je da se situacija brzo razjasni. Lekarski pregled je pokazao da je Lazarević zadobio laku telesnu povredu. Hodnik u kome se dogodio incident je pod video nadzorom, te je obavljen uviđaj.

Po nalogu javnog tužioca, ovlašćena službena lica će uzeti detaljne izjave od svih prisutnih svedoka, uključujući igrače oba tima, kako bi se utvrdile sve pojedinosti ovog slučaja. Na osnovu prikupljenih izjava, biće doneta odluka o daljim koracima u vezi sa krivičnim gonjenjem.

Iz Košarkaškog kluba Crvena zvezda su za Sportal potvrdili incident, naglašavajući da je Naneli pesnicom udario Lazarevića i naneo mu teške telesne povrede. Klubovi će verovatno preduzeti dodatne mere kako bi se slični incidenti u budućnosti izbegli.

18
32
1 Komentara
  1. Isti pravosudje koje je slepo za kriminalne radnje celnika fudbalskog i kosarkaskig kluba,Jovanjice,Rio tinta,nesrece kod Doljevca,gazenja pesaka kumova i sina narkomana Zeljka Mitrovica…….

    2
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter