2
AdmiralBet ABA Liga
Željko Obradović

during the Aba League Season 2023-2024 Final Game 3 match between Partizan and Crvena Zvezda at Belgrade Arena on May 19, 2024 in Belgrade, Serbia. (Photo by Pedja Milosavljevic/Starsport.rs ©)

OBRADOVIĆ OVO NIJE DOŽIVEO 25 GODINA: Bruka koju će trener Partizana pamtiti do kraja života! (FOTO)

Objavljeno: 19.05.24 u 23:24

Obradović je doživeo veliki neuspeh na klupi Partizana

Crvena zvezda je po šesti put u istoriji postala prvak regionalne ABA lige, nakon što je u gostima u trećoj utakmici finala savladala ekipu Partizana sa 76:82.

Mnogo se očekivalo od crno-belih ove sezone nakon što je prošle umalo izboren fajnal-for Evrolige, ali su se stvari drugačije odvijale.

Utisak je da osim dovođenja Pi Džej Doužera Partizan ništa nije pogodio sa pojačanjima, a ni Kevin Panter nije opravdao mesto kapitena kluba iz Humske.

Ovaj poraz je sigurno jedan od većih neuspeha Željka Obradovića u njegovoj karijeri, a tome svedoči jedan podatak.

Naime, Željko Obradović je prvi put posle 25 godina, tačnije od 1999. godine u seriji od pet utakmica doživeo „metlanje“ odnosno poraz od 3:0.

Tada se to odigralo kada je u finalu Serije A na klupi Benetona poražen od Varezea identičnim rezultatom kao u finalu ABA lige ove sezone.

109
15
2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter