3
AdmiralBet ABA Liga
delije navijaci fans supporters zastave koreografija during the 2023/2024 Turkish Airlines EuroLeague match between Crvena Zvezda Meridianbet Belgrade v Baskonia Vitoria Gasteiz at Stark Arena on January 18, 2024 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

delije navijaci fans supporters zastave koreografija during the 2023/2024 Turkish Airlines EuroLeague match between Crvena Zvezda Meridianbet Belgrade v Baskonia Vitoria Gasteiz at Stark Arena on January 18, 2024 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

KLUB SE OGLASIO NAKON SKANDALOZNOG NAPADA NA SRPSKOG KOŠARKAŠA: Zvezda odmah reagovala, očekuje hitne reakcije! (FOTO)

Objavljeno: 19.05.24 u 13:17

Ovo je neviđeni skandal.

Finalna serija ABA lige između Crvene zvezde i Partizana donela je mnogo tenzija, a Crvena zvezda trenutno vodi sa 2:0 u pobedama. Atmosfera na terenu je bila izuzetno vruća tokom oba meča, ali jedan detalj sa druge utakmice prošao je nezapaženo od strane mnogih.

Da li Džejms Naneli treba da bude suspendovan do kraja sezone?

Pogledaj rezultate

Loading ... Loading ...

U poslednjoj četvrtini, Crvena zvezda je imala slobodna bacanja, a pod obručem su eventualni promašaj čekali Džejms Naneli iz Partizana i Stefan Lazarević iz Crvene zvezde. Dok se očekivalo da će oba igrača biti fokusirana na skok za loptu, Naneli je iznenadio sve kada je za vrat uhvatio Lazarevića, koji je ostao u šoku zbog ovog neprimerenog poteza.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Crveno-beli univerzum 🏆 (@crvenobeli_univerzum)

Ipak, danas na smeni treninga u Areni desio se nezapamćeni skandal, jer prema informacijama Meridian sporta, Džejms Naneli udario pesnicom u glavu Stefana Lazarevića.

Očekujemo da vidimo kakva će biti kazna za Amerikanca ukoliko se ovo zaista desilo. Klub se potom oglasio saopštenjem koje prenosimo u celosti.

Fotografije povrede srpskog košarkaša, možete pogledati OVDE.

„KK Crvena zvezda Meridianbet obaveštava javnost da je u nedelju u prepodnevnim časovima, igrač našeg prvog tima Stefan Lazarević zadobio povrede koje se karakterišu kao „teške telesne povrede“ nakon fizičkog napada od strane igrača KK Partizan Džejmsa Nanelija.

 

FOTO: KK Crvena zvezda

Incident se dogodio pre početka prepodnevnog treninga našeg tima u Beogradskoj Areni, a tom prilikom Stefan Lazarević je zadobio povrede koje možete videti u slikama u prilogu ispod teksta.

KK Crvena zvezda najoštrije osuđuje ovaj akt, a zbog težine povrede očekujemo reakciju MUP koji u ovim trenucima uzima izjave i vrši uviđaj, ali i pravosudnih organa i sudova, jer se ovo delo po Krivičnom Zakonu Republike Srbije vodi kao „nanošenje teških telesnih povreda“.

Takođe, očekujemo i hitnu reakciju ABA lige na incident koji je nezabeležen u istoriji ove lige i sa ovakvim posledicama. KK Crvena zvezda Meridianbet upozoravao je na detalje sa prethodnih utakmica koji nisu sankcionisani od strane sudija tokom mečeva, ali i disciplinskih organa lige naknadno, a jedan od tih detalja je udaranje i davljenje Džejmsa Nanelija na utakmici broj 2 upravo na našem igraču Stefanu Lazareviću.

Ovaj napad prevazilaze sve granice sporta i normalnog, i očekujemo hitne reakcije svih odgovornih!

KK Crevna zvezda Meridianbet je hitno već podneo disciplinsku prijavu nadležnim organima ABA lige, sportskomd direktoru Miliji Vojinoviću, kao i disciplinskom sudiji i ostalim organima lige!

Očekujuemo da igrač KK Partizan Džejms Naneli bude diskvalifikovan i privremeno udaljen iz takmičenja. U suprotnom ta utakmica ne može i neće biti regularna, i ne može se osigurati bezbednost u utakmici i svih aktera iste od težih incidenata.

KK Crvena zvezda Meridianbet“

31
15
3 Komentara
  1. Mada, gledajući slike, izgleda kao da je nagazio na grabulju. Koliko jak treba da bude Naneli i koliko glup Lazarević da bi bile ovakve posledice?

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter