3
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: Printscreen/X

ISPLIVAO NOVI SNIMAK TUČE U ARENI: Lazarević i Naneli se jasno vide u prvom planu! (VIDEO)

Objavljeno: 19.05.24 u 16:35

Jeziv detalj je izazvao buru uoči trećeg meča finala

Pojavio se još jedan snimak tuče između košarkaša Crvene zvezde Stefana Lazarevića i košarkaša Partizana Džejmsa Nanelija, koji se dogodio u tunelu Beogradske arene na dan „večitog derbija“. U ovom sukobu, deblji kraj izvukao je Lazarević, kome je Naneli naneo ozbiljne povrede lica.

Nakon što je inicijalni snimak sukoba prikazao trenutak u kojem Naneli zadaje udarac Lazareviću, a zatim biva oboren na pod, pojavio se još jedan video-snimak sa bezbednosne kamere. Na ovom snimku vidi se početak sukoba – Lazarević nešto govori Naneliju dok hodaju nekoliko metara jedan kraj drugog, nakon čega dolazi do fizičkog obračuna viđenog na prvom snimku.

Pretpostavlja se da je ovaj sukob nastavak dešavanja sa prethodne utakmice finalne serije ABA lige, u kojoj je Naneli davio Lazarevića na terenu. Ovaj incident dodatno je pojačao tenzije uoči večitog derbija, koji je već bio pod velikim pritiskom.

Tokom dana, košarkaši Partizana i Crvene zvezde dali su izjave u policiji povodom ovog incidenta. Sve ovo stvorilo je haotičan uvod u derbi, u kojem Partizan mora da pobedi kako ne bi predao titulu, dok Crvena zvezda ima „meč loptu“ za osvajanje naslova prvaka ABA lige. Ukoliko crno-beli trijumfuju i smanje rezultat na 1-2, serija će biti nastavljena u utorak.

Očekuje se da će disciplinske komisije ABA lige reagovati na ovaj incident, dok sportska javnost sa nestrpljenjem prati razvoj situacije i ishod večerašnjeg susreta.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Фан страница Црвене Звезде! (@czbg_info)

12
30

3 Komentara

  1. Jasno se na snimku vidi da je Lazarević ( verovatno sve ispalnirao unapred) i kada je prošao Naneli, tada samo on izlazi iz svlačionice i prvi verovatno vređa Nanelija sa očiglednom namerom da se sukobi sa njim kako bi ga sprečio da igra Utakmicu!!!! U drugom snimku se jasno vidi da ga Lazarević gura i drzi za deres u trenutku kada ga je Naneli udario.Lazarević ga odguruje tom istom rukom i Naneli pada a silni Lazarević nasrće na njega ne obazirući se na posledice.A onda kao po komandi izlaze igrači zvezde!!! Jedan za drugim kao da su to i čekali.!!!
    Evidentno je da je postojao predumišljaj od strane Lazarevića i ko zna koga još iz uprave Zvezde. Ovo je namerno uradio i mislim da Lazareviću treba zabraniti igranje košarke u budućnosti jer u sportu nisu potrebni nasilnici, sileđije i sl…
    Partizan bi pobedio da je Naneli igrao! TO je bila i suština namere Lazarevića i onih koji su ga nagovorili na to.
    Košarkaška komisija MORA DA OVO RIGOROZNO KAZNI RADI BUDUĆNOSTI KOŠARKE!!!!

    3
    1
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter