0
Evropske lige

FOTO: JuventusFC/X

EMOTIVNA PORUKA VLAHOVIĆA: Kružile su priče o nesuglasicama, ali srpski napadač se na lep način oprostio od trenera! (FOTO)

Objavljeno: 19.05.24 u 10:18

Dušan igra najbolju sezonu u dresu Juventusa od kako je stigao u Torino

Trener Juventusa, Masimilijano Alegri, napustio je klub nakon razočaravajuće sezone. Iako su kružile priče o nesuglasicama između Alegrija i mladog napadača Dušana Vlahovića, njihov rastanak govori suprotno o njihovom odnosu.

Alegri je dobio otkaz u petak, nakon što Juventus nije ispunio očekivanja tokom sezone. Ipak, Vlahović je na svom Instagram profilu emotivno izrazio zahvalnost prema Alegriju, ističući značaj njegovog uticaja na njegovu karijeru.

Bitno je znati kako da se kaže hvala onima koji su vas dočekali kao dečaka i pomogli vam da postanete muškarac. Hvala na svemu Mister – napisao je Vlahović, prateći poruku slikom na kojoj je zajedno sa Alegrijem.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели DV9 (@vlahovicdusan)


Pored Vlahovića, i drugi srpski igrač u ekipi, Filip Kostić, izrazio je zahvalnost Alegriju, deleći sliku na kojoj igrači slave trenera.

Hvala ti na svemu mister – napisao je Kostić.

FOTO: Instagram/filipkostic

Odlazak Alegrija iz Juventusa nije bio bez kontroverzi. Nakon poslednje utakmice sezone, Alegri je bio u centru skandala. Svađao se sa sudijama, pretio novinarima i plakao na konferenciji za medije, označivši ovaj trenutak kao kraj svog drugog mandata na klupi Juventusa.

Nakon Alegrijevog odlaska, špekuliše se da će ga verovatno zameniti Tijago Mota, trener koji je Bolonju uveo u Ligu šampiona, dok će se očekivano karijera Alegrija nastaviti na drugom mestu.

1
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter