1
AdmiralBet ABA Liga
Džejms Naneli

Džejms Naneli (FOTO: Starsport)

DELIJE BESNE NA MREŽAMA: Navijači Crvene zvezde uputili jezive pretnje i gnusne uvrede Džejmsu Naneliju! (FOTO)

Objavljeno: 19.05.24 u 17:14

Naneli se našao na udaru pristalica crveno-belih

Jutro pred treću utakmicu finala regionalne ABA lige između Crvene zvezde i Partizana obeležio je veliki skandal kada je prvotimac crno-belih, Džejms Naneli, udario Stefana Lazarevića, nanoseći mu povrede lica. Incident se dogodio između treninga dve ekipe u hodniku Beogradske arene.

Snimak incidenta ubrzo se pojavio u javnosti, a Stefan Lazarević je dao izjavu policijskim službenicima. Slučaj je preuzelo Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu. Ovaj događaj izazvao je buru reakcija među navijačima Crvene zvezde, koji su obasuli društvene mreže Džejmsa Nanelija uvredama i pretećim porukama.

Navijači, poznati kao Delije, nazivali su košarkaša Partizana pogrdnim i rasističkim imenima, a pojedini su mu poručili da je bolje „da ostane kući ako dođe do pete utakmice“. Uprkos ovom incidentu, Partizan se još uvek nije oglasio saopštenjem.

S druge strane, Crvena zvezda je istakla da je incident prijavljen policiji i da traže zaštitu za svog igrača. Klub je objavio i fotografije povreda koje je Lazarević zadobio, čime su dodatno skrenuli pažnju na ozbiljnost incidenta.

Utakmica između Partizana i Crvene zvezde planirana je za večeras od 20.30 časova u Beogradskoj areni, a dešavanja van terena dodatno su podgrejala već napetu atmosferu pred ovaj ključni meč finalne serije.

4
1
1 Komentara
  1. Na netu su najjači a isto tako su opasni kad sa letvama i sekirama naprave sačekušu za ljude sa ženama i decom. Tipično za njih

    1
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter