6
AdmiralBet ABA Liga

James Nunnally reacts during the 2022/2023 Turkish Airlines EuroLeague Regular Season match between Partizan Mozzart Bet Belgrade and Olympiacos Pireus at Stark Arena on March 24, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

(ANKETA) DA LI DŽEJMS NANELI MORA DA BUDE SUSPENDOVAN DO KRAJA SEZONE: Treba li Amerikanac da bude kažnjen?!

Objavljeno: 19.05.24 u 14:05

Šta je vaše mišljenje?

Finalna serija ABA lige između Crvene zvezde i Partizana donela je mnogo tenzija, a Crvena zvezda trenutno vodi sa 2:0 u pobedama. Atmosfera na terenu je bila izuzetno vruća tokom oba meča, ali jedan detalj sa druge utakmice prošao je nezapaženo od strane mnogih.

Da li Džejms Naneli treba da bude suspendovan do kraja sezone?

Pogledaj rezultate

Loading ... Loading ...

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Crveno-beli univerzum 🏆 (@crvenobeli_univerzum)

U poslednjoj četvrtini, Crvena zvezda je imala slobodna bacanja, a pod obručem su eventualni promašaj čekali Džejms Naneli iz Partizana i Stefan Lazarević iz Crvene zvezde. Dok se očekivalo da će oba igrača biti fokusirana na skok za loptu, Naneli je iznenadio sve kada je za vrat uhvatio Lazarevića, koji je ostao u šoku zbog ovog neprimerenog poteza.

Ipak, danas na smeni treninga u Areni desio se nezapamćeni skandal, jer prema informacijama Meridian sporta, Džejms Naneli udario pesnicom u glavu Stefana Lazarevića.

Očekujemo da vidimo kakva će biti kazna za Amerikanca ukoliko se ovo zaista desilo.

60
32
6 Komentara
  1. Koliko vas za ovaj tekst platio Okac?
    A niste se zapitali zasto je Lazar popio shotku? Neka ne provocirate I niko vas nece tabati.

    6
    4
    Odgovori
      • Taj Lazarević provocira već dve utakmice ,pa mu nije dosta bilo to pa hoće i van parketa.Šta je tražio to je i dobio

        2
        0
        Odgovori
        • Hotline.rs je već presudio.Sta ako ga je udario neko od njegovih u onoj guzvi?Otkud baš u momentu kad Naneli prolazi da od 17 igeača zvezde Beograd baš mali Lazarević izlazi i kao nešto bi da ga pita o prošloj utakmici?Nudio mu hleba i soli a on tako…Sram vas bre bilo

          1
          0

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter