0
EURO 2024
Uroš Spajić

Uroš Spajić (FOTO: Starsport)

SPAJIĆ SE OGLASIO POSLE PIKSIJEVOG SPISKA: Fudbaler Crvene zvezde među odabranima za EURO!

Objavljeno: 18.05.24 u 16:55

Naravno ovo je širi spisak, a veliko je pitanje da li će Spajić biti i na konačnom

Fudbaler Crvene zvezde, Uroš Spajić, našao se na širem spisku selektora Srbije, Dragana Stojkovića Piksija, za predstojeće Evropsko prvenstvo. Spajić je ove sezone doživeo pravi preporod u ekipi Crvene zvezde, nakon perioda kada nije razmišljao o povratku u nacionalni tim.

– Iskreno, lagao bih kada bih rekao da se nisam uopšte nadao. Poslednji put sam bio na spisku za Portugal, za onu ludu utakmicu u Lisabonu. Kasnije se desila povreda i jako težak period za mene. I kada sam se vratio na teren, mučio sam se da uhvatim pravi ritam. Bilo je tu mnogo uspona i padova. Bio sam svestan da sam daleko od potrebnog nivoa – izjavio je Uroš Spajić za Mocart sport.

Na širem spisku selektora Stojkovića nalazi se čak osam igrača iz Superlige Srbije, što je Spajić posebno istakao u svojoj izjavi.

Ljudi ovde malo potcenjuju našu ligu. Sada da ne ulazim u problematiku. Ja vam tvrdim, sa ovim mojim iskustvom, da ovde ima ozbiljnog kvaliteta. Posebno u timovima koji igraju sada u plej-ofu. Još kada bi se igrao fudbal u boljim uslovima… Drago mi je što je selektor to prepoznao. Drago mi je posebno zbog mog druga Ace Jovanovića. On jeste iz redova večitog rivala, ali je ovu sezonu branio fenomenalno. Sećate se da sam na Areni poručio da mu želim povratak u reprezentaciju.

Selektor Stojković će morati da objavi konačan spisak putnika za EURO najkasnije do sedmog juna. Srbija će svoju prvu utakmicu na Evropskom prvenstvu igrati u grupi C, zajedno sa Engleskom, Danskom i Slovenijom.

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter