0
Košarka

from left Josh Nebo, #32 of Maccabi Playtika Tel Aviv, Lorenzo Brown, #4 of Maccabi Playtika Tel Aviv and Bonzie Colson, #50 of Maccabi Playtika Tel Aviv during the 2023/2024 Turkish Airlines EuroLeague Play Off Game 4 between Maccabi Tel Aviv v Panathinaikos Athens at Aleksandar Nikolic Hall on May 02, 2024 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

ŠANSA ZA VEČITE: Makabi ostaje bez jednog od najboljih igrača, ali postoji jedan „mali“ problem!

Objavljeno: 18.05.24 u 14:22

On je ove sezone u Evroligi beležio 13,2 poena i 6,1 asistenciju

Situacija na teritoriji Izraela i Palestine se ne smiruje, pa je samim tim pitanje kakva je sudbina Makabija iz Tel Aviva. Konkretno, upitno je sa kakvim će ambicijama ući naredne sezone u Evroligu.

Samim tim, spominje se odlazak pojedinih igrača, uglavnom onih najboljih. Mogli smo da pročitamo da će snažni centar Džoš Nibo naredne sezone najverovatnije braniti boje Armanija, a sada je sve izvesnije da će klub napustiti i Lorenco Braun.

Bivši košarkaš Crvene zvezde deluje da je završio svoju dvogodišnju epizodu u Izraelu. Kako navode tamošnji mediji, ne očekuje se njegov ostanak u Tel Avivu.

Ono što bi moglo da predstavlja problem u menjanju sredine jeste obeštećenje koje će Makabi sigurno tražiti, pošto Braunu ugovor ističe 2025. godine.

Braun je ove sezone u Evroligi beležio 13,2 poena i 6,1 asistenciju u proseku i predstavlja respektabilnog plejmejkera..

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter