0
Domaći fudbal

Mirko Poledica (FOTO: Starsport)

POLEDICA OBRUSIO ŠURBATOVIĆU: Skupština FSS se bliži, a napetost raste iz dana u dan

Objavljeno: 18.05.24 u 12:35

Poledica je definisao tačke sedam i deset kao sporne i nepotpune

Skupština Fudbalskog Saveza Srbije zakazana je za 27. maj, a povodom iste oglasio se Predsednik Sindikata profesionalnih fudbalera Mirko Poledica. 

On je ponovo izrazio nezadovoljstvo nepotpunim dnevnim redom i „skrivenim“ tačkama diskusije.

U pisanom dopisu generalnom sekretaru Jovanu Šurbatoviću, Poledica je definisao tačke sedam i deset kao sporne i nepotpune.

– Nije mi poznato o kakvoj se strategiji razvoja fudbala u Srbiji radi, niti je članovima Skupštine FSS dostavljen bilo kakav materijal u vezi sa navedenim – konstatovao je Mirko Poledica uz molbu generalnom sekretaru za kompletiranje materijala.

Nema priloga ni za tačku deset – izbor nezavisnih tela FSS.

Nepoznato mi je o kakvim se nezavisnim telima radi, ko su kandidati, koje su njihove biografije, stručne kvalifikacije… Molim vas da mi dostavite imena kandidata, njihove biografije, kao i za koja nezavisna tela FSS su predloženi i ko ih je predložio – naveo je u pisanom dopisu predsednik Sindikata profesionalnih fudbalera „Nezavisnost“.

 

6
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter