0
Domaći fudbal
FK Partizan

Xander Severina (C) celebrates after scoring a goal with Arandjel Stojkovic ad Franck Kanoute during the Mozzart Super Liga 2023/2024 match between Partizan and Novi Pazar at stadium FK Partizan (JNA) on April 07, 2024 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

PARTIZAN SE VRAĆA: Igrač crno-belih slavi povratak u Ligu šampiona! (FOTO)

Objavljeno: 18.05.24 u 17:12

Partizan posle turbulentne sezone je ipak sačuvao drugo mesto

Fudbaleri Partizana osigurali su drugo mesto u Superligi Srbije kolo pre kraja, čime su obezbedili plasman u kvalifikacije za Ligu šampiona, prvi put nakon sedam godina.

Ovaj veliki uspeh za crno-bele proslavio je fudbaler Aldo Kalulu, koji je na svom Instagram profilu podsetio navijače na postignuti cilj.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели A L D O K A L U L U 👑 (@aldokiing)

Prošli smo kroz mnogo toga ove sezone, ali ovaj tim i naši navijači nikada ne odustaju… Večeras imamo na šta da se ponosimo, Partizan se vraća u Ligu šampiona – napisao je Kalulu.

Pred Partizanom je težak put do grupne faze Lige šampiona. U drugom kolu kvalifikacija, najverovatniji protivnici crno-belih biće turski Fenerbahče ili ukrajinski Dinamo Kijev.

Navijači Partizana s nestrpljenjem iščekuju naredne izazove i nadaju se da će njihov tim uspeti da se plasira među evropsku elitu.

5
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter