0
AdmiralBet ABA Liga
KK Crvena zvezda - KK Partizan

Milos Teodosic, #4 of Crvena Zvezda Meridianbet Belgrade in action against Bruno Caboclo, #50 of Partizan Mozzart Bet Belgrade during the Aba League Season 2023-2024 Final Game 2 match between Crvena Zvezda and Partizan at Aleksandar Nikolic hall on May 15, 2024 in Belgrade, Serbia. (Photo by Pedja Milosavljevic/Starsport.rs ©)

KLADIONICE SVE ŠOKIRALE: Crvena zvezda totalno potcenjena u trećem meču finala ABA lige protiv Partizana!

Objavljeno: 18.05.24 u 20:56

Partizan je prema kvotama apsolutni favorit

Prema predikcijama kladionica, košarkaši Partizana su apsolutni favoriti u trećoj utakmici finala ABA lige protiv Crvene zvezde. Kvota na pobedu crno-belih u poslednjih nekoliko dana pala je sa 1.60 na ispod 1.30, što dodatno osnažuje ovu prognozu.

Ovakve prognoze deluju iznenađujuće s obzirom na to da je Crvena zvezda dobila poslednjih pet međusobnih susreta i vodi sa 2:0 u seriji. Međutim, domaći teren se već godinama unazad pokazuje kao ključni faktor, često nepremostiva prepreka za gostujući tim, bez obzira na to ko je u pitanju.

S druge strane, kvota na pobedu Zvezde varira između 3.30 i 3.50, zavisno od kladionice.

Podsetimo, treća utakmica finalne serije između Partizana i Zvezde odigraće se u nedelju u 20:30 časova, dok je eventualna četvrta utakmica zakazana za utorak veče.

ABA liga je odlučila da će pravdu na trećem meču deliti sudijski trio: Srbin Uroš Nikolić, Slovenac Milan Nedović i Josip Radojković iz Hrvatske.

6
11
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter