0
EURO 2024

Dragan Dzajic Dragan Stojkovic Nenad Bjekovic Fudbalski Savez Srbije, FSS, Trening reprezenacija, Stara Pazova Beograd Srbija 20.3.2023. Photo: © 2023 Pedja Milosavljevic / STARSPORT

DŽAJIĆ NAJAVIO EURO, PA GOVORIO O SELEKTORU: „Piksi nije od juče, ne sme da se doživi ono iz Katara“ (VIDEO)

Objavljeno: 18.05.24 u 09:52

Govorio je o novom ugovoru za selektora Stojkovića

Predsednik Fudbalskog saveza Srbije, Dragan Džajić, gostovao je na podkastu “Wish&Goal” kod Viška i Gojka, gde je govorio o raznim temama, a dotakao se i predstojećeg Evropskog prvenstva u Nemačkoj.

Džajić je naglasio da će igrači biti izolovani u posebnom hotelu, suprotno kako je bilo u Kataru na Mundijalu.

– Postoji dogovor oko smeštaja. U hotelu gde su reprezentativci ne boravi niko drugi. Svi ostali članovi Izvršnog odbora i Saveza imaće drugi hotel. Mora da se napravi jedna fina atmosfera, da se ne doživi ono iz Katara, kad je bilo puno priča o nekim drugim stvarima, to sad ne sme da se dozvoli – rekao je Džajić.

Smatra da preterujemo sa očekivanjima.

Možda precenjujemo sebe zato što mnogo igrača igra po Evropi, skoro svi. Narod očekuje da rezultati budu bolji. Reprezentaciji fali imidž i atmosfera, kult. Mi to ne možemo dok se ne napravi neki pomak i rezultat. Ne može samo rečima. Narod može da bude razočaran, ali ne sme da se odvaja od reprezentacije – istakao je Džajić.

Pominjao se novi ugovor za selektora Dragana Stojkovića, a prvi čovek Saveza je potvrdio informaciju.

– Piksi će potpisati novi ugovor. On je naravno izrazio želju da bi on bio sigurniji, da se vidi kontinuitet. Nije on od juče, pa da ne shvata svoju odgovornost. Ako smatra da on treba da ima veru i samopouzdanje, onda je to u redu. Nikad vi kao trener ne znate koliko možete da trajete.

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter