0
Domaći fudbal
FK Crvena zvezda

FOTO: Starsport

ZVEZDA IMA SVETLU BUDUĆNOST: Milojević u Kruševcu pokazao tajno oružje crveno-belih!

Objavljeno: 17.05.24 u 18:11

Zvezda ima čemu da se nada

Fudbaleri Crvene zvezde demonstrirali su svoju snagu ubedljivom pobedom nad Napretkom u Kruševcu, slavivši sa 4:0. Ova utakmica je bila posebno značajna ne samo zbog rezultata, već i zbog učešća mladih igrača, što je oduševilo navijače crveno-belih.

Uprkos kritikama da Vladan Milojević ne daje dovoljno prilika mlađim fudbalerima, trofejni trener je dokazao suprotno. Zvezda je potvrdila odbranu titule šampiona Srbije, a na terenu su se našli čak deset bonus igrača, što je podatak kojim se malo koji klub u Srbiji može pohvaliti. Slično je bilo i u redovima Napretka, gde je takođe igrao veliki broj mladih fudbalera.

Posebno su se istakli dvostruki strelac Uroš Sremčević i vezista Nikola Knežević. Sremčević je pokazao zašto je Zvezda platila dva miliona evra za njegov transfer iz Lučana, demonstrirajući klasu i efikasnost u napadu. Knežević je postigao najlepši gol na meču i upisao asistenciju, potvrdivši svoj potencijal kao idealna zamena za Gelora Kangu u narednoj sezoni.

Pored njih dvojice, pažnju su privukli i golman Ivan Guteša, Ognjen Mimović, Naser Điga, Viktor Radojević, Jovan Šljivić, braća Nikola i Jovan Mituljikić, te Kosta Nedeljković, koji se vratio na teren nakon povrede.

Crvena zvezda je ovim trijumfom i učešćem mladih igrača pokazala da ima svetlu budućnost, ostavljajući navijače optimističnim i ponosnim na svoj tim.

1
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter