0
Domaći fudbal

FOTO: Printscreen/youtube/FCREDSTARBELGRADE

SMEŠNA SCENA U KRUŠEVCU: Jurnjava Olajinke i malog navijača koji mu je oteo dres! (VIDEO)

Objavljeno: 17.05.24 u 08:58

Kao Tom i Džeri!

Fudbaleri Crvene zvezde ostvarili su impresivan trijumf nad timom Napretka u Kruševcu, zabeleživši ubedljivu pobedu od 4:0 na stadionu „Mladost“ u četvrtak. Ovaj trijumf označio je poslednju utakmicu crveno-belih na gostujućem terenu u ovosezonskom prvenstvu, s obzirom da je ovo poslednje kolo pre kraja šampionata.

Pred svoje navijače, Zvezda je demonstrirala izvanrednu igru, pripremajući se za nadolazeće finale Kupa protiv Vojvodine. Trener Vladan Milojević pružio je priliku čak desetorici mladih igrača, poznatih kao „bonus“ igrači, koji su mlađi od 21 godine.

Nakon utakmice, igrači su se pridružili svojim navijačima, Delijama, kako bi proslavili još jedan trijumf. Međutim, vrhunac večeri bio je kada je jedan mali navijač odlučio da preduzme inicijativu u potrazi za suvenirima.

Vidno oduševljen, mališan je obilazio fudbalere i pitao ih za dresove, ali nažalost, nije naišao na pozitivan odgovor. Odlučan da ne odustane, odlučio je da preduzme hrabar korak.

U jednom trenutku, uspeo je da priđe neopreznom Piteru Olajinki i bez oklevanja mu otme dres. Olajinka je brzo shvatio šta se dešava i krenuo u poteru za dečakom, ali da li ga je sustigao, ostalo je nepoznato.

Ova simpatična scena privukla je pažnju svih prisutnih, a detalji ovog nezaboravnog trenutka zabeleženi su u snimku koji možete pogledati ispod, od 05:10.

5
3
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter