0
Košarka

FOTO: Printscreen/X/Denver Nuggets

JOKIĆ I NAGETSI DEKLASIRANI: Timbervulvsi zakazali sedmu utakmicu! (VIDEO)

Objavljeno: 17.05.24 u 08:20

Denver u ovom polufinalu konferencije ide iz krajnosti u krajnost

Denver Nagetsi doživeli su poraz od Minesota Timbervulvsa rezultatom 115:70 u šestoj utakmici polufinala Zapadne konferencije. Ovaj poraz predstavlja jedan od najtežih u nedavnoj istoriji Nagetsa, postavljajući scenu za odlučujuću sedmu utakmicu u seriji. Sedmi meč će se odigrati u noći između nedelje i ponedeljka.

Iako je Nikola Jokić odigrao solidno sa 22 poena, devet skokova i 9-19 iz igre, ekipa Denvera nije uspela da pronađe svoj ritam. Minesota je dominirala tokom većeg dela meča, posebno u četvrtoj četvrtini kada su potpuno nadigrali Nagetse.

Džamal Marej je imao težak meč sa svega 4-18 iz igre, dok ni Porter, Džekson i Holidej nisu uspeli da doprinesu kako je bilo potrebno. Nasuprot tome, u pobedničkom timu se istakao Edvards sa 27 poena, podržan od strane Mekdenijelsa sa 21, Konlija sa 13, i Taunsa i Rida sa po 10 poena.

Iako je Denver imao obećavajući start sa serijom 9:2, Minesota je brzo preuzela kontrolu nad utakmicom, ostavljajući navijače Denvera razočarane. Nagetsi su imali period loše igre, posebno tokom serije Timbervulvsa od 27-2, što je rezultiralo velikim zaostatkom već nakon prvog kvartala.

Iako su pokušali da se vrate u igru, Nagetsi nisu uspeli da održe kvalitetnu igru tokom većeg dela meča. Na poluvremenu su zaostajali 19 poena, a situacija se nije mnogo promenila ni u nastavku meča.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter