0
Fudbal
Samed Baždar

Samed Bazdar celebrates after scoring a goal during the Mozzart Super Liga 2023/2024 match between Radnik Surdulica and FK Partizan at stadium Gradski stadion Surdulica on Febryary 24, 2024 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

BAŽDAR SE OGLASIO: Napadač Partizana sve objasnio u svojoj objavi! (FOTO)

Objavljeno: 17.05.24 u 15:59

Mnogo bure su izazvali mediji iz Bosne i Hercegovine pominjajući Samed Baždara

Uoči meča Superlige Srbije između Partizana i Čukaričog oglasio se mladi napadač crno-belih Samed Baždar.

On je na svom instagram profilu okačio sliku u dresu selekcije Srbije sa brojem deset, a onda u narednom storiju objavio da su netačni navodi da je moguće da će zaigrati za selekciju Bosne i Hercegovine u budućnosti.

Samed Baždar
FOTO: Printscreen/Instagram

Žao i je što danas pred važnu utakmicu koju moj tim igra moram da se oglašavam na ovaj način i kažem da, uz svo poštovanje drugih, nemam nijedan pasoš osim pasoša Republike Srbije i da ne razmišljam, niti sam u pregovorima, ntii sam dobio poziv za nacionalnu selekciju Bosne i Hercegovine. Debitovao sam za nacionalnu selekciju Srbije i zbog toga sam beskrajno zahvalan selektoru Stojkoviću, FSS i naravno mom klubu FK Partizan, u čijem dresu su me dobre igre i preporučile. Nadam se da ću dobrim partijama nastaviti niz. Želim da se koncentrišem na današnji meč koji mnogo znači mom klubu i timu i zato ovim putem stavlja tačku na sva netačna pisanja – napisao je na svom instragram profilu Samed Baždar.

Baždar još uvek nije odigrao takmičarsku utakmicu za Srbiju, te ima mogućnost da promeni fudbalsko državljanstvo, ali to ne želi da uradi.

 

26
8
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter