0
Domaći fudbal

during the Mozzart Super Liga Season 2023/2024 Play Off match between Radnicki 1923 and Vojvodina at stadium FK Vozdovac on May 16, 2024 in Kragujevac, Serbia. (Photo by Dragan Karadarevic/Starsport.rs ©)

PIKSI PRISUSTVUJE DERBIJU ZA EVROPU: Spektakl u Kragujevcu, kiša uticala da ne vidimo pun stadion! (VIDEO)

Objavljeno: 16.05.24 u 17:19

Selektor prati derbi kola

Fudbaleri Radničkog 1923 i Vojvodine igraju derbi meč u pretposlednjem kolu Superlige Srbije. Ovaj duel je definitivno najbitniji za oba kluba u dosadašnjem toku sezone, s obzirom da se igra za Evropu. 

Utakmica je počela u 17 časova (Arena Sport Premium 1), a na tribinama popularnog Čika Dače nalazi se i selektor fudbalske reprezentacije Srbije, Dragan Stojković Piksi. 

Pre starta meča on se sastao sa predstavnicima kluba iz Kragujevca, a to su obeležili sliku koju možete videti na našem kaveru.

Takođe, širom Srbije prisutne su padavine tokom današnjeg dana koje su itekako uticale na samu utakmicu. Očekivale su se pune tribine, ali zbog obilnih padavina u Šumadiji to nije slučaj.

Naravno, tribine su sasvim dobro popunjene u odnosu na vremenske prilike, a ukoliko se kiša „smiri“, verujemo da će u drugom poluvremenu stadion biti dosta puniji. Treba istaći i atmosferu koja je odlična i daje veliku čar ovom derbiju.

2
1
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter