0
ATP
Novak Đoković

FOTO: Printscreen/Twitter

NEKADAŠNJI TENISER BROJ JEDAN O NOVAKOVOJ FORMI: „Nikada nisam bio zabrinutiji, zadnjih 15 godina!“

Objavljeno: 16.05.24 u 08:58

Evo šta je rekao Endi Rodik o najboljem teniseru ikada!

Forma Novaka Đokovića uoči Rolan Garosa izazvala je iznenađenje kod bivšeg najboljeg igrača na svetu, Endija Rodika. Amerikanac je, nakon poraza Đokovića od Alehandra Tabile u Rimu, izrazio zabrinutost rekavši da nikada u poslednjih 15 godina nije bio tako zabrinut zbog Novakove igre.

On posebno ističe promene u stručnom timu koje je Novak sproveo od početka sezone i nedostatak odlučnosti u vezi sa daljim koracima.

Zabrinutiji sam zbog njegove igre, možda nikada nije bilo tako u ovih 15 godina. Imajući to na umu, možda mu je potrebno da mnogo nas kaže, da ga podseti na mentalitet ‘ja protiv sveta’ koji je usavršio tokom karijere. Koliko dugo ćemo pričati, ‘ma okrenuće on sve to?’ Ja to pričam cele godine. – izjavio je Endi.

Rodik je takođe naglasio da su ga iznenadili određeni detalji u vezi sa Novakovom situacijom.

Ovo mi je nekako čudno, stvarno sam očekivao da će pojačati. Gledate na Rolan Garos, Vimbldon, dao je prioritet Olimpijskim igrama, imate osećaj kao da taj preokret stiže. Ali ovo nije bilo tako nešto – zaključio je Rodik.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter