0
Domaći fudbal
Vladan Milojević

during the Mozzart Super Liga 2023/2024 Play Off match between Vojvodina and Crvena Zvezdaat stadium Karadjordje on April 28, 2024 in Novi Sad, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

MILOJEVIĆ IZJAVA POSLE NAPRETKA: Dotakao se i Koste Nedeljkovića!

Objavljeno: 16.05.24 u 21:56

Vladan Milojević je prokemntarisao meč posle pobede protiv Napretka

Crvena zvezda je započela meč u Kruševcu sa sedmoricom bonusa, strategija koja se pokazala kao pun pogodak za aktuelnog šampiona.

Sastav tima sa Gutešom na golu, Mimovićem, Đigom, Radojevićem, Kneževićem (koji je postigao jedan gol i zabeležio asistenciju), Šljivićem i Sremčevićem u polju, doneo je ubedljiv trijumf crveno-belima nad Napretkom rezultatom 4:0. Napredak je još jednom pružio slabu igru, ne uspevajući da se izbori sa silovitim napadima Crvene zvezde.

– Kakvo je bilo vreme, plašio sam se kiše, ne zbog terena, koliko zbog publike, jer znam da je uvek lepo uvek igrati pred velikim brojem ljudi. Zasluženo smo pobedili, čestitke igračima, a pohvale i za Napredak zbog plejade mladih igrača. Mi smo takođe imali dosta motivisanih mladih fudbalera i zadovoljan sam njihovim odnosom pre svega. Zaslužili su ponašanjem i radom minutažu i ovo je podstrek za njih da još više veruju u sebe i budu i u nastavku strpljivi, jer njihovo vreme tek dolazi. Treneru Stefanoviću čestitam na lokal patriotizamu, znam koliko voli klub, a Napretku želim da skocka dobar tim. Bez obzira na rezultat u plej – ofu, oni su igrali dobar fudbal tokom cele godine i imali su kontinuitet- rekao je na konferenciji za medije nakon meča Vladan Milojević.

Zanimalo je novinare hoće se li nakon povratka na teren Kosta Nedeljković naći i na utakmici finala Kupa Srbije.

– Kosta je vredno radio, prevazišao je problem. Naše dete koje će ostaviti veliki trag u Premijer ligi, jer ima veliki potencijal, ali sve zavisi od njega samog. Nadam se da će i reprezentacija Srbije u budućnosti dobiti još jednog pravog igrača. Što se tiče sastava za finale, još je rano.

A Vladan Milojević još uvek nema trofej iz tog takmičenja sa Crvenom zvezdom u biografiji.

– Kada ste u Zvezdi želite sve trofeje. Igrao sam jedno finale Kupa, nisam ga osvojio, sa Čukaričkim kao trener jesam. Trudićemo se da protiv dobre Vojvodine budemo pravi. Pohvalno je što ćemo finale igrati u Loznici. Meni je puno srce, svaka čast za državu i FSS zbog toga- kazao je Milojević.

4
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter