1
Lifestyle

FOTO:Printscreen/Instagram

JOKIĆEVA ŽENA DIRLJIVO: Evo koje stihove je Natalija posvetila najboljem košarkašu na svetu! (FOTO)

Objavljeno: 16.05.24 u 11:20

Lep gest

Posle osvajanja titule MVP-a regularnog dela NBA lige po treći put u poslednje četiri sezone, Nikola Jokić nastavlja da oduševljava svet svojim igračkim umećem i vođstvom Denver Nagetsa ka odbrani titule šampiona.

Međutim, ovaj put, osim sportskih uspeha, pažnju je privukla i njegova supruga, Natalija Jokić, koja je na društvenim mrežama podelila stihove pesme Đorđa Balaševića, „Bela lađa“, uz stihove:

U maju Sombor varoš zazeleni al je samo plava strava blago nama – Natalija je pokazala poštovanje prema kulturi i nasleđu slavnog Đoleta, ističući tako da uspeh njenog supruga nije samo sportski, već i kulturni fenomen.

Osim toga, postavivši pesmu „Aco, Braco“ uz objavu, stvara se još dublja simbolika, dok se u pozadini čuje melodija:

Derane moj stasiti… Kad si vatra svi te oće gasiti. Vračaju nam i zavide al to valjda tako ide?

Printscreen/instagram

 

 

 

0
0

1 Komentara

  1. Ne znam da li ovi novinari ne znaju da citaju i pisu, ili je ovaj Svet skroz poludeo? To nije postavila Natalija, vec Olivera Balasevic, pa je onda Natalija repostovala. Uglavnom Djole je voleo da gleda Jokica, navijao sat da ga budi …….. To je trebao da bude clanak, a ne ova poluvest.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter