0
Košarka

FOTO: Printscreen/X/ nbadraftpoint

ĐURIŠIĆ SE POKAZUJE U DOBROM SVETLU: Mladi košarkaš privlači pažnju na NBA „Draft Combine-u“! (VIDEO)

Objavljeno: 16.05.24 u 10:24

Moguće je da će biti u prvih 30 na draftu!

Nikola Đurišić, mladi srpski košarkaš, aktivno učestvuje na „Draft combine“ kampu uoči predstojećeg NBA drafta, gde privlači pažnju predstavnika klubova. Ovogodišnji draft zakazan je za 26. i 27. jun, a Srbija će imati dvojicu predstavnika – pored Đurišića, tu je i Nikola Topić.

Đurišić je nedavno oduševio na sparing meču „pet na pet„, postigavši 16 poena i zauzevši drugo mesto po broju poena na utakmici. Sa 7 pogodaka iz 12 šuteva, uključujući i 2 trojke iz 4 pokušaja, pokazao je svoje veštine i efikasnost. Takođe je upisao 3 skoka i 2 asistencije za manje od 21 minutu provedenih na terenu, ostavljajući dubok utisak na stručnjake i predstavnike klubova koji prate njegove performanse.

Drugi igrač, Nikola Topić, nije mogao da prisustvuje ovom važnom događaju zbog plej-of serije sa Partizanom. Međutim, Đurišić je uspešno predstavio srpsku košarku na ovom prestižnom događaju.

Tokom „Draft combine“ kampa u Čikagu, koji traje od 12. do 19. maja, mediji su takođe bili fokusirani na sina Lebrona Džejmsa, Bronija, koji je takođe pokazao solidne performanse na testovima i sparing mečevima.

Svi učesnici su prošli kroz različite testove snage, tehnike i šuta tokom ovog kampa, koji im pruža poslednju priliku da se istaknu pred draft. Đurišićev impresivan nastup sigurno će mu pomoći da se još više istakne u očima NBA timova i stekne pozitivne ocene pred nadolazeći draft.

2
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter