3
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: Printscreen/instagram

ANĐUŠIĆEVA ŽENA IZAZVALA HAOS: Prvo uputila kritiku Željku Obradoviću, pa obrisala! (VIDEO)

Objavljeno: 16.05.24 u 11:51

Nije ovo prvi put da se oglašava

Ivana Maksimović Anđušić, supruga košarkaša Danila Anđušića, izazvala je žestoku reakciju na društvenim mrežama nakon što je objavila svoje nezadovoljstvo vezano za nedostatak šanse koju njen suprug dobija u finalnoj seriji ABA lige.

Dok se Crvena zvezda nalazi u vođstvu od 2-0 protiv Partizana, Ivana je iskazala javnu podršku svom suprugu, ali i izrazila razočaranje u trenera Željka Obradovića.

Nadam se da će se Željko Obradović smilovati i da me neće razočarati i ovaj put– izjavila je Ivana u svojoj objavi koju je kasnije obrisala, ali je ostavila drugu objavu s istom odevnom kombinacijom, što je primetila i navijačka zajednica na društvenim mrežama.


Ovo nije prvi put da je Ivana izazvala kontroverze svojim javnim objavama. Ranije je najavljivala transfer Nikole Mirotića, što je izazvalo probleme među navijačima, kao i samom Mirotiću, iako se transfer nikada nije ostvario.

 

14
10

3 Komentara

  1. Izgleda da joj niko nije rekao da je Rumenige mnogo sujetno biće i da je teeeeško ZLOpamtilo… uskoro će pevušiti uz Čolinu čuvenu… Produži dalje…Produži dalje… Idi od meneee …

    2
    1
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter