0
AdmiralBet ABA Liga
KK Partizan

from left Zach Leday, #2 of Partizan Mozzart Bet Belgrade, Aleksa Avramovic, #4 of Partizan Mozzart Bet Belgrade, Kevin Punter, #7 of Partizan Mozzart Bet Belgrade and James Nunnally, #21 of Partizan Mozzart Bet Belgrade look dejected during the Aba League Season 2023-2024 Final Game 1 match between Crvena Zvezda and Partizan at Aleksandar Nikolic hall on May 13, 2024 in Belgrade, Serbia. (Photo by Pedja Milosavljevic/Starsport.rs ©)

PARTIZAN MORA DA SE PROBUDI: Ova dvojica igrača bi mogla da budu ključna za brejk protiv Zvezde!

Objavljeno: 15.05.24 u 11:38

Partizan je imao određenih slabosti u prvom meču, ali to je moguće ispraviti

Posle neuspeha u prvom meču finalne serije ABA lige, dvojica najvećih pojačanja Partizana, Pi Džej Doužer i Frenk Kaminski, nalaze se pred poslednjom šansom da pokažu svoju vrednost i doprinesu timu u drugoj utakmici protiv Crvene zvezde, koja se igra večeras u Pioniru od 19:30 časova.

Očekivanja od ovog iskusnog NBA dvojca su bila visoka, ali se njihovi učinci ove sezone nisu poklapali s tim. Sada je pred njima prilika da se iskupe i pruže značajan doprinos svom timu u odlučujućoj fazi takmičenja.

Na prvom meču, obojica su podbacila u napadu, ubacivši ukupno samo osam poena, što je daleko ispod očekivanog. Večeras će imati priliku za revanš i potrebno je da pokažu znatno bolju igru kako bi Partizan imao šanse za preokret u seriji.

Pi Džej Doužer je priznao da je potrebno agresivnije igrati protiv Zvezde, posebno imajući u vidu opasnost koju predstavlja Miloš Teodosić. S druge strane, Frenk Kaminski je bio nešto konzistentniji u napadu tokom sezone, ali i on će morati da pokaže više u drugom meču finala kako bi pomogao timu da dođe do važne pobede.

Obojica su svesna da im je poslednja prilika da pokažu svoj pun potencijal i doprinesu timu u ovoj ključnoj utakmici. Ukoliko ne uspeju da se pokažu u boljem svetlu večeras, posao Crvene zvezde će biti olakšan, a Partizanu će biti teško da se vrati u seriju.

Sa njihovim iskustvom i talentom, očekuje se da podignu svoju igru na viši nivo i pomognu timu u ostvarivanju ciljeva. Sada je trenutak ili nikada za Doužera i Kaminskog da pokažu svoju pravu vrednost i doprinesu timu u borbi za titulu prvaka ABA lige.

3
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter