2
AdmiralBet ABA Liga
Ostoja Mijailović

Ostoja Mijailovic KK Partizan President speaks with media during press conference at Hotel Crown Plaza on April 27, 2024 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

MIJAILOVIĆ BEZ DLAKE NA JEZIKU: „Svi su videli suđenje, neljudski i nesportski!“

Objavljeno: 15.05.24 u 12:00

Prvi čovek Partizana se oglasio pred večiti derbi 

Predsednik Partizana, Ostoja Mijailović, oglasio se povodom drugog meča finala ABA lige, izražavajući svoje stavove putem društvenih mreža. Mijailović je istakao da klub neće vršiti pritisak na sudije, niti će se upuštati u ratovanje putem saopštenja.

Nakon poraza u prvoj utakmici finala od Crvene zvezde, Mijailović je naglasio da je tražena hitna ekspertiza suđenja od strane ABA lige, ali da se na to neće dodavati ništa novo.

Svi su videli kakvo je suđenje pre dva dana. Odmah, narednog jutra, smo tražili hitnu ekspertizu suđenja od ABA lige i na to nemamo ništa novo da dodamo! Nisam pristalica vršenja bilo kakvog pritiska na sudije, okretanja tribine protiv arbitara, etiketiranja istih putem sredstava informisanja, jer je to i neljudski i nesportski! Nismo odgovorili ni na jedno saopštenje, niti ćemo. Nije ovo finale saopštenja već finale ABA lige. Očekujemo večeras iste mere bezbednosti kao na prošloj utakmici. Neka pobedi bolji, ali bolji na parketu!

10
11

2 Komentara

  1. Koji to svi Gos’n Limare?
    Pa 2/3 gradjana Srbije navija za Zvezdu i ne slaže se sa paranoičnim stavom vas femranjevačkih svedoka..

    1
    4
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter