0
AdmiralBet ABA Liga

during the Aba League Season 2023-2024 Final Game 2 match between Crvena Zvezda and Partizan at Aleksandar Nikolic hall on May 15, 2024 in Belgrade, Serbia. (Photo by Pedja Milosavljevic/Starsport.rs ©)

BOLOMBOJ POSLAO MOĆNU PORUKU: Spremni smo da igramo još jače!

Objavljeno: 15.05.24 u 22:56

Bolomboj je jedan od najzaslužnijih za trijumf crveno-belih

Košarkaši Crvene zvezde dočekali su Partizan u drugoj utakmici plej-ofa ABA lige, i pobedili večitog rivala sa 80:73.

Jedan od najzaslužnijih za trijumf crveno-belih bio je Džoel Bolomboj koji je postigao 10 poena, ali je dominirao na oba kraja terena, posebno u poslednjoj četvrtini. Nakon meča je izneo svoje utiske.

Spremni smo da igramo još jače. Svaka utakmica je sve teža i teža, uprkos ovoj pobedi večeras. Imamo još prostora za napredak, odigrali smo odlično večeras, ali imamo još prostora da budemo bolji – rekao je Bolomboj.

Da li je prednost za vas što će Partizan biti pod pritiskom jer mora da pobedi na svom terenu?

– Definitivno može da bude prednost, ali kao što sam i rekao, sledeća utakmica će biti teška, posebno što oni igraju na domećem terenu, igraće agresivno, želeći da pobede, ali mi samo moramo da nastavimo sa ovim što radimo, da budemo koncentrisani u odbrani, da budemo zajedno kao tim, a ukoliko budemo nastavuili da igramo na način na koji smo igrali do sada , mislim da nećemo imati problema.

Koliko vam znači što ste pobedili pet utakmica u nizu protiv Partiuzana?

Ne zna koliko je to važno, čak nisam ni znao za taj podatak, ali svaka utakmica koju pobedimo protiv Partizana znači više nego ostale, samo zato što je ovo tako veliki derbi. Odmorićemo sutra, treniraćemo u narednim danima i bićemo spremni za sledeću utakmicu – zaključio je Bolomboj.

7
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter